Onur kaynağımızsınız

  • 0
  • 772
Yazı Boyutu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 24-29 Eylül 2012 tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” kapsamında itfaiyecileri ağırladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Raif Canbek, İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır ve daire yöneticileri ile AKS-110 ekibinden bir grubu makamında kabul eden Başkan Kocaoğlu, İzmir’in itfaiyecileri ile onur duyduklarını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nın 550 bin hektarlık alanda yangınla mücadele ve arama kurtarma çalışmalarını başarıyla sürdürdüğünü hatırlatan Başkan Aziz Kocaoğlu,  “Biz yapılan bu çalışmalardan memnunuz. Ama bizim memnun olmamızdan öte, hemşehrilerimiz de itfaiye ve AKS 110 ekiplerinin çalışmalarından son derece memnun. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekten onur kaynağı bir birimimizsiniz. Bu çalışmaların günün teknolojisi ve bilime uygun olarak gelişmesini diliyoruz. Biz de olanaklarımız nisbetinde göreve geldiğimizden beri her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Özverili görevinizi sağlık içerisinde, kazasız belasız gerçekleştirmenizi diliyorum” dedi. 
 
İtfaiye Daire Başkanı Fuat Barandır ise İtfaiye Haftası programı ile ilgili bilgiler aktardığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na, itfaiye birimine verdiği önem ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. İtfaiye Daire Başkanlığı’nın, yatırımcı birim Fen İşleri Daire Başkanlığı’ndan sonra Büyükşehir Belediyesi içinde ikinci büyük bütçeyi aldığını hatırlatan Barandır, “Bu büyük bütçeyi ayırarak bizi ne kadar önemsediğinizi gösterdiniz. Desteğinize layık olabilmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Zaten hiçbir arkadaşımız gözünü budaktan sakınmıyor. Fedakarca her türlü yangının üstesinden gelmeye çalışıyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv