OPTİMUM DA İFTAR YEMEĞİ

  • 0
  • 5.233
Yazı Boyutu:

Rönesans Holding CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Esenergül,’ün ev sahipliğinde İzmir Optimum Outlet’de, Karikatürlerle basın konulu sergi ve ardından basına özel bir iftar yemeği düzenlendi.

6  ay önce açılan  Rönesans Gayrimenkul Yatırım ile markalaşan Optimum Outlet Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Rönesans Yönetim AŞ Genel Müdürü Süha Günel,    Rönesans Yönetim AŞ Kiralama Direktörü Can Kırışçı, Rönesans Yönetim AŞ Varlık Direktörü Önder Hasdemir, Rönesans Yönetim AŞ Yönetim Kurulu Danışmanı Kayhan Türkeri, Rönesans Yönetim AŞ  Bölge Müdürü Nezihi Kayıboğlu katıldı.
İzmir Vali Yardımcıları Fatih Ahmet Kurt, Şahin Aslan, Şükrü Kara, Zülküf Dağlı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı – İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Gaziemir Emniyet Müdürü Tuncer Altınok ile Gaziemir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Duman’da iftar yemeğinde yer aldı.
İftar yemeğinden önce kısa bir konuşma yapan Rönesans Holding Ceosu Hüseyin Esenergül, diğer şehirlerdeki Optimum Outlek Alışveriş Merkezlerinde olduğu gibi bu gibi iftar yemeklerinin geleneksel hale getirileceğini belirterek, Ekonomiye katma değer yaratan ve istihdamı arttıran girişimlerine devam eden Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş’nin 345 bin metrekare olan kiralanabilir alanını, önümüzdeki yıl 525 bin metrekareye çıkarmayı hedefliediğini söyledi. Esenergül, “Ziyaretçilerine, gerçek anlamda alternatif oluşturabilecekleri yaşam alanları inşa etmek ilkesiyle yola çıkan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. bünyesindeki 7 AVM ile bugün yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlamaktadır.   Bünyesinde  bulunan AVM’lerin toplam ziyaretçi sayıları 160 milyonu bulmaktadır, Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, yeni yatırımlarının devreye girmesiyle 345 bin metrekare olan kiralanabilir alanını, önümüzdeki yıl 525 bin metrekareye çıkaracaktır” dedi. Yurt içi ve yurt dışındaki yatırımlarıyla, alışveriş merkezleri konseptini yeniden şekillendiren, alışverişin yanında yaşam alanı ve eğlence merkezi sunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, nin mağaza sayısını ise 1530’e çıkarmayı hedeflediğini belirten Esenergül “Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, kentlere özgü konseptlerle Türkiye genelinde yeni alışveriş merkezi yatırımlarına devam ederken; yurtdışında ise Rusya, Türkmenistan, Kuzey Irak gibi yeni bölgelerde de iş geliştirme, yatırım ve müteahhitlik hizmetlerine devam ediyor” diye konuştu.

Süha Günel, Can Kırışcı, Önder Hasdemir, Kayhan Türkeri, Nezihi Kayıboğlu, Erman Munis,Yıldız Sedef

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv