Optimum’da bayram var

  • 0
  • 1.147
Yazı Boyutu:

Bayramları en güzelçocuklar yaşar düşüncesiyle minik ziyaretçilerine özel önem veren OptimumOutlet bayram boyunca bir dizi özel etkinlik gerçekleştirecek. Bayramın hergünü Optimum’a gelen küçük ziyaretçiler palyaço ve maskotlar eşliğinde neşelişovlara, yüz boyama ve sosis balon aktivitelerine katılabilecek. HattaOptimum’a gelecek olan çocuklar korsan adasına da çıkıp o güzel bayram gününühazine peşinde koşarak geçirebilecek. Her bayram olduğu gibi, bu bayramda daçocukları Pamuk Şekerci ve renkli balonlar karşılayacak. 

Çocuklar Optimum’da hayal kahramanları ile hayallerininbayramını yaşarken ailelere ise bayram kahveleri ikram edilecek. Optimum’dabayram coşkusu bununla sınırlı kalmayacak, ziyaretçiler sürpriz hediyelerin desahibi olacak.

Bayramın hergününü birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu dolu geçirmeye hazırlananOptimum, bayramda ziyaretçilerini sevilen sanatçı Yonca Lodi ile buluşturuyor.“Sana bir şey olmasın” şarkısı ile çıkış yapan ve Sezen Aksu’nun çok sevilen“Bir çocuk sevdim” şarkısını yeniden yorumlayan genç yıldız uzun bir aradansonra hayranları ile Optimum Outlet’te buluşacak. Bayramın son günü Optimum’da  mini bir konser verecek olan Yonca Lodi,  hayranları için albümünü de imzalayacak.Yonca Lodi güzel sesi ve fiziği ile Optimum’da bayram coşkusunu unutulmazkılacak.

Optimum’da bayramprogramı:

Yonca Lodi konseri: 18 Ekim Cuma saat 16:00
Tüm bayram boyunca;
Korsan Adası
Pamuk Şeker
Sevimli Tavşan ve maskotlar
İzmir Flash Mob dans gösterisi
Bayram kahvesi ve sürpriz hediyeler…
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv