Orhan Gencebay’dan Rap şarkı geliyor

Orhan Gencebay sevenlerine Rap şarkı yaptığının müjdesini verdi. Orhan Gencebay, instagram canlı yayın röportajları bilinen EMGD Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Şakar’ın konuğu oldu. Gencebay’ın keyifleri halleri dikkatlerden kaçmadı.

  • 0
  • 1.947
Orhan Gencebay’dan Rap şarkı geliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Orhan Gencebay sevenlerine Rap şarkı yaptığının müjdesini verdi. Orhan Gencebay, instagram canlı yayın röportajları bilinen EMGD Ege Magazin Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Şakar’ın konuğu oldu. Gencebay’ın keyifleri halleri dikkatlerden kaçmadı. 


Yayında yeni çıkacak albümü için sabırsızlandığını belirten Orhan Gencebay,’’ Rap müzik, müziğin içinde bir çeşnidir. Rapin farklı yapıları var. Şuan benimde yapmış olduğum bir çalışma var. Tuva karakterinde bestelerimi yaptım. Önümüzdeki günlerde inşallah albümde onu dinleyebileceksiniz. O albümde Rap tarzını kullanacağım. Rap’i ritmik solfej gibi ifade ediyorum. melodiden ziyade daha ritmik ve mesaj verir. Bu yapacağım çalışmada rap tarzında tuva müziği bağlantılı bir bestem var. Onu seviyorum ve bir öncede stüdyoya girmek istiyorum. Gençler arasında Rap çok seviliyor. Ancak bizim, kendi müziğimizi, değerlerimizi tam anlamamız ve onları iyi korumamız lazım. Bunu yaparken özgün duygu ve düşüncelerle yapmalıyız. Geleneksel duyarlılığımızın özünü kaybettmeden besteleyerek yeni nesillere götürmemiz lazım. Bunuda yeni bakışlarla yapmalıyız’’dedi. Şakar’ın sorularını yanıtlayan Gencebay, yayın boyunca anılarınıda anlatmayı ihmal etmedi.   

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv