Osmangazi’de taşkınlara son

  • 0
  • 638
Yazı Boyutu:

Bayraklı Belediyesi Osmangazi Mahallesi OsmangaziCaddesi üzerinde yağmur suları nedeniyle yaşanan taşkınların önüne geçmek için 500metre kanal döşeyerek mahallenin taşkın sıkıntısına son verdi.

Osmangazi Mahallesi’nin özellikle yağmur yağışlarınınardından yaşanan su taşkınları bölge halkının sıkıntısı haline gelmişti.Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaşanan sıkıntılar üzerine bölgeyegiderek yapılabilecek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kısa süre içerisinde çizilen proje ile taşkın yaşananbölgenin sıkıntısı bir başka bölgeye yaklaşık 500 metrelik yeni hat döşenerek aktarılıyor. Başkan Hasan Karabağ’da çalışmalarıbitmek üzere olan bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Sıkıntı yaşanır yaşanmazhaber aldıklarını ve müdahale ettiklerini kaydeden Karabağ, “Bölge halkınınistekleri doğrultusunda proje geliştirdik. Taşkın ve kokuya engel olacağız.Çalışmanın sona ermesiyle birlikte sıkıntının sona ermesini bekliyoruz. Tersbir durum olursa yeniden bir proje daha yapabiliriz. Ancak bu çalışmanınyeterli olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Karabağ çalışmaları incelediği bölgede vatandaşlarlasohbet etti. Çalışmadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar,“Taşkınlar yaşandıktan sonra belediyeye müraacat ettik. Ardından ekipler geldi.Daha sonra da çalışmalar başladı. Başkanımız da sağolsun her gün gelerekkontrol etti. Teşekkür ederiz” dediler.   
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Güne Fen İşleri Şantiyesi'nde başladı

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Arşiv