OTOGAR’DA YENİ YIL KONSERİ

  • 0
  • 940
Yazı Boyutu:

T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı  Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Anadolu Filarmoni Orkestrası sosyal sorumluluk projeleri kapsamında her gün 70.000 yolcu transferinin gerçekleştirildiği İzmir Otogarı’nda İzmir Otogarı yönetimi (İZOTAŞ) işbirliği ile 27.12.2012 Perşembe günü saat 20.15’de yolculara ve otogar çalışanlarına ücretsiz  olarak sürpriz bir  Yeni Yıl Konseri gerçekleştirecek.
 

Otogarın giriş kısmında bulunan kapalı alanda gerçekleştirilecek konserde Anadolu Filarmoni Orkestrası yolculara Barok Müzikten, Klasik Müziğe, Latin Müziğinden Caz Müziğine, Türk Halk ve Türk Sanat Müziğinin  en sevilen eserlerinden örnekler seslendirirken bale sanatçıları ise danslarıyla  konsere renk katacak.
Anadolu Filarmoni Orkestrası saat 20.50’de ise o anda perondan hareket edecek olan bir yolcu otobüsüne binerek otobüste yolculuk için hareket etmek üzere olan yolculara özel mini bir konser gerçekleştirerek yeni yıl temennilerini müzik ile yolculara iletecekler.
 
YENİ YIL HEDİYELERİ 100 YAŞINDAKİ İZMİR MİLLİ KÜTÜPHANESİNDEN
Yolculara müziğin dışında bu yıl İzmir’de 100. kuruluş yılını kutladığımız İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ aracılığı ile okuma alışkanlığının yaygınlaştırılması için yeni yıl armağanı olarak yolculara birer kitap hediye edilecek.
 
ANADOLU FİLARMONİ ORKESTRASI GENEL SANAT KOORDİNATÖRÜ KENAN GÖKKAYA: ‘‘Anadolu Filarmoni Orkestrası, yerleşik sanat mekanlarına ulaşma imkanı olmayan okul öncesi, okul sırası ve okul sonrası bütün insanımızı , her türlü yol, yöntem, araç ve gereci kullanarak Güzel Sanatlarla buluşturmaya devam ediyor. Anadolu Filarmoni Orkestrası, insanlarımızın  hiç ummadıkları bir anda, hiç beklemedikleri bir yerde yine karşılarına çıkacak, müzikle sıcacık bir dokunuş ile  gönülden yeni yıllarını kutlayacak .Mutlu, moralli ve sağlıklı bir yıl diliyoruz’’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Nar Mevsimi okurları ile buluştu

İzmirliler İZKİTAP Fest’e akın etti

Festivali’nde Ayhan Sicimoğlu rüzgarı

İşte şimdi bahar geldi

Çini sanatı, Türk-İslam kültüründe önemli bir yere sahip

Genç Sanatçılar sahnede

Arşiv