Oyun grupları yenileniyor

Gaziemir Belediyesi, Şehit Hüseyin Şele Parkı, Şehit Ünsal Yaman Parkı, Rafet Şenbaydur Parkı ve Irmak Mahallesi’nde yapımı devam eden parka oyun grupları yerleştiriyor. 

  • 0
  • 582
Oyun grupları yenileniyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Gaziemir Belediyesi, Şehit Hüseyin Şele Parkı, Şehit Ünsal Yaman Parkı, Rafet Şenbaydur Parkı ve Irmak Mahallesi’nde yapımı devam eden parka oyun grupları yerleştiriyor. 

Havaların soğumasını ve sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle parkların boş kalmasını değerlendiren Gaziemir Belediyesi ekipleri, ilçedeki 595 bin metrekarelik 158 park ve yeşil alanda bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin parklarda yürüttüğü çalışmalar kapsamında parkların tüm eksikleri gideriliyor. Belediye ekipleri, parklardaki oyun gruplarının tamirini yapıyor, kullanılamaz durumda olanları ise yenileriyle değiştiriyor. Çalışmalar kapsamında Şehit Hüseyin Şele Parkı, Şehit Ünsal Yaman Parkı, Rafet Şenbaydur Parkı ve Irmak Mahallesi’nde yapımı devam eden parka oyun grupları yerleştirilecek.

Şehit Hüseyin Şele Parkı’na oyun gruplarının montajını yapan belediye ekipleri, baştan sona yenilenen ve oyun alanının 250 metrekareye çıkarıldığı Şehit Ünsal Yaman Parkı’na oyun grupları kuruyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma kapsamında yenileme işlemi devam eden 3 bin 350 metrekare büyüklüğündeki Rafet Şenbaydur Parkı’na da oyun grupları yerleştirilecek. 620 metrekareye çıkarılacak ve zemini kauçukla kaplanacak oyun alanına ahşap oyun grupları konulacak. Irmak Mahallesi 38. sokakta yapımı devam eden ve oyun gruplarının montajı yapılan parkın oyun alanı kauçukla kaplanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv