Oyuncak olimpiyatları heyecanı

  • 0
  • 1.036
Yazı Boyutu:

Optimum Outlet’de çocukları mutlu eden, büyük bir etkinlik daha gerçekleşti… İzmir Optimum Outlet, tüm çocuklara, 29 Eylül 2012 Cumartesi günü 1. Oyuncak Olimpiyatları’nda unutamayacakları bir gün yaşattı!
 
 
İzmir Optimum Outlet, minik ziyaretçilerine yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. 29 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen 1. Oyuncak Olimpiyatları çocuklara ve ebeveynlerine unutamayacakları eğlence dolu bir gün daha yaşattı.
Yaklaşık 250 çocuğun katılımıyla büyük ilgi gören, dünyada çocuklar için hazırlanmış ve oyuncaklar üstüne kurulu ilk kapsamlı organizasyon olma özelliğine sahip Oyuncak Olimpiyatları’nda dereceye giren; ilk 3 kişiye Olimpiyat Madalyası’nın yanı sıra, birincilere hediye çekleri, ikinci ve üçüncülere Optimum’dan sürpriz hediyeler verildi. Akülü Araba, Zıpzıp Balon, Lego, Oyun Hamuru, Beyblade, Kaykay, Yoyo, Uzaktan Kumandalı Araba, Basket ve Penaltı Atma, Play Station gibi tüm çocukların sevgilisi olan birçok oyuncak dalında yarışmaların yapıldığı 1. Oyuncak Olimpiyatları, İzmir Optimum’da çocuklara ve tüm ziyaretçilere tam bir karnaval havası yaşattı. Ücretsiz pamuk helva ve patlamış mısır stantlarının yanı sıra palyaçoların sosis balonlar ve yüz boyamayla renk kattığı etkinlikte Radyo Pause da canlı yayın tırından çaldığı neşeli parçalarla ortamı hareketlendirdi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv