Özay ve Arduç'dan Sürpriz nikah

Başarılı oyuncu Gupse Özay ile 6 yıldır birlikte olduğu oyuncu Barış Arduç, Çeşme'de sürpriz bir nikahla dünya evine girdiler.

  • 0
  • 1.165
Özay ve Arduç'dan Sürpriz nikah
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Başarılı oyuncu Gupse Özay ile 6 yıldır birlikte olduğu oyuncu Barış Arduç, Çeşme'de sürpriz bir şekilde dünya evine girdiler. Çiftin nikahı Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran tarafından kıyıldı.

Aile büyüklerimiz olmadan düğün de olmayacaklarına inanmalarına karşın içinde bulunulan şartlarda aile büyüklerini kalabalık içine sokmak istemediklerini açıklayan çift, bu nedenle nikahı önden hallettiklerini, düğünü ise önümüzdeki yaz yapmayı kararlaştırdıklarını söylediler.

Evliliğe 2 günde karar verdiklerini açıklayan Gupse Özay, Barış Arduç'un evlilik teklifini üç yıl önce yaptığını belirterek; "“Barış'ın yoğun bir dizi çalışması vardı. Onun dizisi biterken, benim filmim başlıyordu ve bir türlü vakti ayarlayamıyorduk. Kısmet bu güneymiş" dedi.

Evlilik nedeninin cinsiyeti dahi belli olan bebek olarak gösterilmesinin doğru olmadığını ancak, vakit geçirmeden anne olmak istediğini de itiraf etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Kültürel mirasımızı korumak en önemli amacımız

162 bin araç, 1 milyon civarında kişi

Arşiv