Özel Türk Koleji Marmaris Anaokulu, 6 Eylül’de

  • 0
  • 691
Yazı Boyutu:

“Doğru seçimleryapabilen, kendisine ve çevresine çok yönlü katkısı olan, çağdaş, dengeli vemutlu Türk Gençleri yetiştirmek” misyonu ile yola çıkan İzmir Özel Türk Koleji,eğitim vizyonunu 2013-2014 eğitim-öğretim yılında Özel Türk MarmarisKampüsü’nde öğrencilere aktarmaya devam edecek. 

6 Eylül tarihinde, Özel Türk Koleji Marmaris Anaokulu’ndadüzenlenecek olan açılış töreni ile kapılarını açacak olan Özel Türk KolejiMarmaris Anaokulu; İzmir Özel Türk Koleji’nin 6. anaokulu olacak. İTK’lıyöneticilerin, idarecilerin ve öğretmenlerin yanı sıra, velilerin veprotokolünde katılacağı Özel Türk Koleji Marmaris Anaokulu Açılışı’nda İTK’lıyöneticiler ve veliler birbirleriyle tanışma fırsatını yakalarken, anaokulununyeni öğrencileri de okullarını gezerek, gönüllerince vakit geçirecek.

İTK çatısı altında İzmir’in 5 farklı semtinde yer alan diğeranaokullarında uygulanan eğitim standardının devam edeceği Milli EğitimBakanlığı’na bağlı Özel Türk Koleji Marmaris Anaokulu’nda, 18 kişiliksınıflarda 4 yaş ve 5 yaş gruplarına okul öncesi eğitim verilecek. 

15 dönümlük bir arazi üzerine kurulu ve doğa ile iç içe olanÖzel Türk Marmaris Koleji’nde; anaokulu öğrencilerinin doğayı yakındantanımaları,  doğaya ve çevreye saygılıbireyler olmaları ve geleceğin mirası olan doğamıza küçük yaşlardan itibarensahip çıkmayı öğrenmeleri için kurulan “Minik İTK’lılar Serası”nda, öğrencilerüretmenin keyfini çıkaracaklar. Spor ve sportif faaliyet konusunda daöğrencilerin hem çeşitli aktivitelerle hem de fiziki şartlarla destekleneceğiÖzel Türk Koleji Marmaris Anaokulu’ndaki oyun alanları ve spor sahalarıöğrencilerin bu konudaki tüm ihtiyaçlarının karşılanacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Yapay zeka, yasasını bekliyor

Yapay zeka ile herkes için tarım mümkün

Kalite çıtası yükseldi

Arşiv