Özel uğurlama- karşılama

Egeden A.Ş. Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı’da  görkemli bir devir teslim törenine ev sahipliği yaptı. Uzun yıllar genel müdürlük görevini sürdüren Utku Özdamar, görevini aynı sektörde saygınlığı ve çalışkanlığı ile tanınan Enes Kılıç’a devretti.

  • 0
  • 1.252
Özel uğurlama- karşılama
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Egeden A.Ş. Hilton Garden Inn İzmir Bayraklı’da  görkemli bir devir teslim törenine ev sahipliği yaptı. Uzun yıllar genel müdürlük görevini sürdüren Utku Özdamar, görevini aynı sektörde saygınlığı ve çalışkanlığı ile tanınan Enes Kılıç’a devretti.


Mertcan Seyrekoğlu, Korhan Özkebapçı, Enes Kılıç, Osman Özkebapçı, Utku Özdamar, Serhan Özkebapçı
 
Radyo ve sosyal medya’nın “Geveze”si- Özkebapçı ailesinin yakın dostu Jozi Zalma’da devir teslim törenine renk kattı. Sohbet konusunu sevgi olarak belirleyen Geveze, her işin başının sevgi olduğunu belirterek, “Lütfen önce kendinizi sevin. Çünkü insan kendini severse, işini, çevresini sever. Bunu denediğinizde zaman içinde çevrenizin de nasıl değiştiğini göreceksiniz” dedi, çiçekleriyle konuşan anneleri örnek verdi.

Geveze denenmesi için şu öneride bulundu: “iki kavanoza 2 parmak kadar pirinç, iki parmak kadar su kleyip ağızlarını sıkıca kapatın, birinin üzerine ‘Sevgi’, diğerine ‘Nefret’ yazın, karanlık bir alanda 15 gün tutun. Benim deneyimde; Sevgi yazdığım kavanozdaki bembeyaz pirinçler arasında çimlenme gerçekleşirken nefret yazılı kavanozdaki pirinç ise bozuk, kararmış ve kötüydü.

Çalışanlarına hitap eden Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özkebapçı, 1997 yılında kurulan Egeden A.Ş. olarak İzmir, Manisa, Aydın ili ve tüm ilçelerinde 5000 çeşit ürünü portföyünde bulunan 8500 noktanın 4000'i ile düzenli çalışarak gerçekleştirildiğini söyledi.

Özkebapçı, “Egeden A.Ş. analitik ve veriye dayalı olarak teknolojik gelişmeleri uygulayarak teknik donanımlı elemanları ile yapıyor. Firmamızın tüm birimlerinde çalışanlarının aile yapısı düzgün, samimi, donanımlı, çalışkan ve başarılı olmaları ortak özellikleridir. Yönetim Kurulu Başkanı olarak ben ve yönetim kurulu üyelerimiz her zaman Egeden ailesinde samimiyete önem verdik, vereceğiz ve aynı samimiyeti de bundan sonrada çalışma arkadaşlarımızdan bekleyeceğiz. Tüm çalışanlarımızın da yer aldığı bu tören de bunun bir ifadesidir. Giden arkadaşımızı samimiyetle uğurlarken, gelen arkadaşımızı da samimiyetle karşıladık, bu uygulamamız aynı şekilde de devam edecektir” dedi.  
Yönetim Kurulu Başkanı Osman Özkebapçı, Yönetim Kurulu Üyeleri Korhan ve Serhan Özkebapçı, Utku Özdamar’a firmayı hatırlaması için bir saat armağan etti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çelikkaya ailesinin acı günü

İlk tadıma tam not

Kınık'ta Coşkulu kutlama

Konak’ın parklarında 23 Nisan coşkusu

Spor Salonu İçin Koştular

Hasta çocuklar unutulmadı

Arşiv