Özkan ailesi’nden doğaya büyük katkı

  • 0
  • 3.332
Özkan ailesi’nden doğaya büyük katkı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Ege Orman Vakfı’nın, Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ileişbirliği yaparak İzmir-Çeşme otoyol kenarında kısa bir süre önce başladığıağaçlandırma çalışmalarına  ÖzkanAilesi’nden büyük destek geldi. Özkan Demir Çelik Sanayi A.Ş.’nin YönetimKurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan, şirketortağı Leyla Yavuz ve Ege Orman Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ErolNarin ağaçlandırma protokolü imzaladılar. İmzalanan protokollere göre 3 ayrıparselde toplam 13 bin 300 fidan Özkan Ailesi’nin katkıları ile dikilecek.

 

3 parselde devam eden ağaçlandırma çalışmaları, Özkan DemirÇelik Sanayi A.Ş.’nin kurucusu ve demir çelik sektörünün duayenlerinden merhumKenan Özkan, eşi merhume Ayşe Özkan ve Türkiye’nin ilk Döküm SanayicilerindenSüleyman Atik adına yapılacak. 

Protokol imza töreninde konuşan Ege Orman Vakfı YönetimKurulu Başkan Yardımcısı  Erol Narin; “60yıldır profil çelik üretiminde öncü bir kuruluş olan Özkan Demir Çelik SanayiA.Ş. ile Çeşme otoyol kenarında bulunan 3 parselimizin ağaçlandırılmasıhususunda işbirliği protokolü imzalıyoruz. İmzalayacağımız 2 protokol ile ÖzkanDemir Çelik’in kurucusu ve demir çelik sektörünün duayenlerinden merhum KenanÖzkan ve değerli eşleri merhume Ayşe Özkan adına 2 ayrı parselde 11 bin fidanyeşerecek.

 

İmzalayacağımız üçüncü protokolle, Sayın Süleyman Atik’esürpriz yaparak çok anlamlı bir hediye veriyorsunuz.  Dikilecek 2300 fidan Türkiye’nin ilk DökümSanayicilerinden Akdöküm A.Ş. Kurucusu, Yönetim Kurulu Başkanı Sayın SüleymanAtik adına yeşerecek. Ağaçlandırma çalışmalarımıza verdiğiniz destekten dolayısizlere teşekkür ederim.” diye konuştu. 

Özkan Ailesi adına konuşan Özkan Demir Çelik Sanayi A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, Başkan Yardımcısı Mustafa Özkan veşirket ortağı Leyla Yavuz; doğayı çok seven kaybettikleri anne babaları Ayşe veKenan Özkan’ı fidanlarda yaşatacaklarını söyledi.

Özkan Ailesi; üçüncü ağaçlandırma çalışmasının ailebüyükleri Süleyman Atik adına yapılacağını; adına gerçekleştirilecekağaçlandırma çalışmasının  SüleymanAtik’e de sürpriz olacağını belirtti. Özkan Ailesi; doğaya yaptıkları katkıdan dolayı mutlu olduklarını ifadeetti.

Konuşmaların ardından 13 bin 300 fidan için imzalar atıldı.

 

 


YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv