Park Bornova’da Yarıyıl Tatili Heyecenı Devam Ediyor!

Park Bornova Outlet Center’in geleneksel hale gelen “ Karneni Getir, Kitabını Al”  kampanyasına ilgi ve katılım,  geçen yılların toplam katılımını geride bıraktı.

  • 0
  • 363
Park Bornova’da Yarıyıl Tatili Heyecenı Devam Ediyor!
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Park Bornova Outlet Center’in geleneksel hale gelen “ Karneni Getir, Kitabını Al”  kampanyasına ilgi ve katılım,  geçen yılların toplam katılımını geride bıraktı. Yarıyıl tatili boyunca cumartesi Pazar günleri saat 14.00-18.00 saatleri arasında Park Bornova’yı ziyaret eden minik ziyaretçilerimizi eğitici atölyelerden, ücretsiz çocuk oyununa kadar pek çok sürpriz bekliyor. İzmir Tiyatro tarafından sahnelene Kralı Kim Güldürecek isimli çocuk tiyatrosu Pazar günleri saat 16.00’da seyircilerini ağırlıyor. Ücretsiz davetiye için 373 75 76 numaralı telefonu aramak yeterli.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yarıyıl tatilinde küçük ziyaretçilerimize keyifli bir deneyim yaşatırken ailelerine de gerçek outlet fiyatları ile hesaplı alışveriş olanağı sunduklarını belirten Genel Koordinatör Aysel Öztezel, “ Her yıl artan bir coşku ile Park Bornova’ya kitap almaya gelen minik ziyaretçilerimiz bizim geleceğe olan umudumuzu yeşertiyor” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv