Parklar çiçek gibi oldu

  • 0
  • 865
Yazı Boyutu:

Fen İşleri ile Park ve Bahçeler  Müdürlüğü tarafından özenle yenilenen parklara son olarak Yeşildere Mahallesi’nde yer alan Lezita 19 Mayıs Parkı eklendi.
 
Çocuk, spor ve dinlenme alanlarıyla vatandaşın kullanımına sunulan parkta 6 spor aletinin yanı sıra çocuklar için iki tahterevalli, kaydırakların bulunduğu büyük bir oyun seti ve salıncak yapıldı. Oyun alanının zemini ise tartan malzeme ile kaplandı. Yenilenen banklarıyla, düzenlemesi yapılan yeşil alanıyla çevre halkının ve çocukların keyifle kullanabileceği park yaratan Konak Belediyesi, mevcut parkları yenilemeye devam ediyor.
 ‘Her şey vatandaşın mutluluğu, huzuru için’ diyen Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, “Mahalle sakinleri, çocuklar yenilenen parklarda hoşça zaman geçirecekler. Tartan zeminler sayesinde çocuklarımız oyun alanlarında daha güvenli oynayacaklar. Mevcut parkları tekrar elden geçirerek baştan aşağı yeniliyoruz. Uygun olan parklara spor aletleri de yerleştiriyoruz. Semt sakinleri hem yeşil ile iç içe oluyor hem de gönlünce spor yapma imkanı buluyor. Önemli olan yapılan güzellikleri el birliği ile koruyalım, sahip çıkalım” diye konuştu.  
Daha öncede Mersinli, Hatay Abdi İpekçi, Bizim Hüseyin, Piri Reis, Behçet Uz Parkı ile Zübeyde Hanım Sevgi Yolu’ndaki parkların yenilendiğini ifade eden Tartan, çalışmaların ardından bu alanların yepyeni bir görünüme kavuştuğunu belirtti.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv