Pazaryerine jet tadilat

  • 0
  • 725
Pazaryerine jet tadilat
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,mahalle ziyaretleri ile sorunları yerinde tespit ediyor. Vatandaşların BaşkanAtila’ya ilettiği konularda ilgili müdürlükler gerekli çalışmaları hemenyapıyor. Bu çalışmalar doğrultusunda Atatürk Mahallesi Pazaryeri tamamen eldengeçirildi. Vatandaş artık alışverişini daha elverişli bir ortamda yapıyor

           

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,sorunları mahalle mahalle, sokak sokak gezip yerinde tespit ederken, ilgilimüdürlükler gerekli çalışmalar için hemen harekete geçiyor. Bu kapsamda Fenİşleri Müdürlüğü, Atatürk Mahallesi Pazaryeri’nde tadilat ve yenileme çalışmasıyaptı. Eskiyen ve kalkan karo döşemeler kaldırılarak yerine yüzeysertleştiricili beton uygulandı. Yaklaşık 3 bin metrekare olan zemin tamamenyenilendi. Pislik biriken ve kokuya neden olan oluklar yüzeysel oluklaradönüştürüldü. Yapılamayan temizlikten kaynaklı kötü kokular tamamen giderildi.Pazaryeri’nin bütün demirleri tamir edilerek yeniden boyandı.

 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,hayata geçirdikleri proje ile hizmetlerin yanı sıra mevcut fiziki yatırımlarınbakım ve onarımlarının da önemli olduğunu söyledi. Sağlıklı ve hijyenikkoşullarda alışveriş yapmanın önemine dikkat çeken Başkan Atila, “AtatürkMahallesi’ni gezimiz sırasında pazaryerinde incelemelerde bulunduk. Bazıeksikler tespit ettik. Pazaryeri esnafı ve vatandaşların da istekleridoğrultusunda gereken çalışmaları en kısa sürede yaptık.  Burada artık daha keyifle alışverişyapılıyor” diye konuştu.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv