Pazaryerlerine yerinde inceleme

  • 0
  • 569
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, cumartesi ve pazar günleri kurulan pazaryerlerini gezdi. Çiğli Pazarcılar Derneği Başkanı Murat Yola’nın eşlik ettiği Başkan Hasan Arslan, hem pazarcı esnafını hem de vatandaşı dinledi.  

Hafta içi yoğun mesaisini hafta sonu da devam ettiren Başkan Hasan Arslan, önce cumartesi günü kurulan Egekent pazaryerine gitti. Yaklaşık bir saat boyunca Egekent pazaryerinde kalan Başkan Arslan, teker teker tüm pazarcı esnafını ziyaret etti. Gezi sırasında Egekent sakinleriyle de sohbet etme fırsatı bulan Başkan Arslan, pazar günü ise Yeni Mahalle ve Balatçık pazaryerlerini gezdi. Burada da tüm pazarcı esnafını gezen ve onları dinleyen Başkan Arslan,  pazara alışverişe gelen vatandaşlarla da görüştü. Pazarın daha nizami olması için gerekli uyarıları da yapan Başkan Aslan’a Çiğli Pazarcılar Derneği Başkanı Murat Yola ile belediye zabıtaları eşlik etti. 

PAZARYERLERİNDE KALİTELİ HİZMET
Pazaryerlerinde vatandaşlar tarafından da coşkuyla karşılanan Başkan Hasan Arslan,hem tebrikleri kabul etti, hem de talepleri dinledi. Kaliteli ve hızlı hizmetiçin belediye başkanlığına talip olduğunu belirten Başkan Hasan Arslan, belediyecilikte ortak akılla hareket edeceklerini belirterek, halkın isteklerini öncelikli olarak çözerek görev yapacağını söyledi. Halkın en yoğun olarak kullandığı pazaryerlerinin daha nizami ve sorunsuz hizmet etmesini önemsediğini belirten Başkan Arslan şöyle konuştu; “Biz semt pazarını yoğun olarak kullanan bir toplumuz.  Hafta sonları pazaryerlerimiz oldukça kalabalık oluyor. Bu kadar talep gören pazaryerlerimizin de iyi şartlarda hizmet vermesi gerekiyor. Esnafımızla hafta sonu buluşması yaptık. Sorunlarını dinledik. Ancak pazarcımızın da nizami ve kurallara uygun şartlarda satış yapması gerekiyor.Biz bu şartları taşımayanlara da aynı zamanda uyarıları verdik. Pazaryerleri konusunda vatandaşımızın içi rahat olsun. Taleplerini yerine getireceğiz.”
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv