Petrol İş'ten Oğuz'a ziyaret

  • 0
  • 864
Yazı Boyutu:

Aliağa’daTüpraş, Petkim, Star Rafinerisi işyerlerinde çalışan yaklaşık 3200 işçininörgütlü olduğu Petrol İş Sendikası’nın yeni Aliağa Şube yönetimi Aliağabelediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’u ziyaret etti. Ziyarette, Türkiye’dekiçalışma yaşamına ilişkin gelişmeler ele alındı. Başkan Oğuz, ziyaretten büyükmemnuniyet duyduğunu belirterek teşekkür etti.  

PETROL İŞ YÖNETİMİNDENBAŞKAN OĞUZ’A ZİYARET
PETROL-İŞAliağa Şubesinin 14 Aralıkta yapılan 9. Olağan Kongresinde Yönetime seçilenBaşkan Ahmet Oktay ve yönetim kurulu Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz’umakamında ziyaret etti.  Başkan AhmetOktay, Başkan yardımcıları Menderes Akdağ, Mevlüt Çınar ve Denetim Kurulu üyesiEcevit Yılmaz Sıcak bir atmosferde geçen ziyarette Başkan Oğuz ile Aliağa veTürkiye’deki sendikal gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Petrolİş Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay, 14 Aralıkta göreve geldiklerini belirterek,Aliağa’da ve Türkiye’de sendikal hareketin güçlendirilmesi için tüm emekçilerve kurumlarla omuz omuza mücadele vereceklerini ifade etti. 

BAŞKAN OĞUZ: “HER ZAMANPETROL İŞ İLE BİRLİKTE, DİĞER SENDİKALARIMIZLA BİRLİKTEYİZ”
AliağaBelediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, Oktay ve yönetim kuruluna Şube yönetimineseçilmelerinden dolayı tebrik ederek başarı dileklerini sundu.

Aliağa’nın emek yoğunluklu bir sanayi kenti olduğunubelirten Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz, sendikalaşmanın önemineişaret etti. Petrol İş Şube yönetiminin ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunubelirten Başkan Oğuz, “Petrol İş, Aliağa’da en geniş tabana sahip sendikal birkurum. Sadece Aliağa değil, Türkiye emek hareketine, sendikal harekette izbırakmış, önemli mücadeleler vermiş bir sendika. Her zaman Petrol İş ilebirlikte, diğer sendikal örgütlerimizle birlikteyiz. Hepimiz emekten adaletten,özgürlükten yana tarafız. Sayın Şube Başkanı Ahmet Oktay ve Yönetim Kurulunagörevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv