Pınar, İzmir Fuarı’nda çocuklarla buluşacak

45 yıldır sağlıklı nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ederek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Pınar; yeni ürünleri, özel tadım aktiviteleri ve Pınar Çocuk Resim Atölyesi’yle İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini alıyor.

  • 0
  • 412
Pınar, İzmir Fuarı’nda çocuklarla buluşacak
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

45 yıldır sağlıklı nesiller yetiştirme misyonuyla hareket ederek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiren Pınar; yeni ürünleri, özel tadım aktiviteleri ve Pınar Çocuk Resim Atölyesi’yle İzmir Enternasyonal Fuarı’nda (İEF) yerini alıyor. 7-16 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Teknoloji” temalı 87. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yer alacak Pınar, tüm tüketicilerini fuara davet ediyor.

Pınar Çocuk Resim Atölyesi çocuklara resim yapmayı sevdirecek 
Pınar, Uluslararası Pınar Resim Yarışması Sanat Atölyesi ile İzmir Fuarı’nda İzmir’li minik ressamlarla buluşacak. 7-16 Eylül 2018 tarihleri arasında İzmir Enternasyonal Fuarı Uzun Havuz Bölümü Sanat Sokağı’nda her gün 18:00 – 22:00 saatlerinde gerçekleştireceği Resim Atölyesi ile çocukların geleceklerini hayal dünyalarıyla birleştirerek resimle anlatmaya davet ediyor. Aktiviteye katılan minik ressamların resimleri, 38. Uluslararası Pınar Resim Yarışması’nda değerlendirilecek.
 
Sağlık, Lezzet, Yenilik ve Yaşam Pınarı 
Türkiye’nin sağlık, lezzet, yenilik ve yaşam Pınar’ı olan marka, fuarda yeni ürünlerine de yer verecek. Tam 45 yıldır gıda ve içecek sektörüne yön veren Pınar; Türkiye’nin sağlık Pınar’ı olarak hijyen ve doğallığı, lezzet Pınar’ı olarak en leziz ürünleri, yenilik Pınar’ı olarak inovatif yaklaşımını bir araya getiren ürünlerini fuar ziyaretçileriyle buluşturacak. Pınar standında çocuklarla bir araya gelen Kido Maskotu, hatıra fotoğrafı çektirecek. Dünyanın en köklü uluslararası genel ticaret fuarlarından olan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki Pınar standı, Migros Sokağı’nda yer alacak.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv