Pınar’a iki Effie ödülü

  • 0
  • 620
Yazı Boyutu:

Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen 2014 yılı Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması sonuçlandı. Pınar,“Aç Bitir Tam Gelir” reklamıyla Altın Effie ve “Pınar’la Büyüdüm” reklamıyla Bronz Effie kazandı.

Pınar, 2014 yılında aldığı ödüllere yenilerini eklemeye devam ediyor. Reklamcılar Derneği ve Reklamverenler Derneği tarafından düzenlenen Effie Türkiye Reklam Etkinliği Yarışması’nda Pınar, “Temel Gıda Ürünleri”kategorisindeki üç ödülün ikisini kazandı. Pınar Et’in “Aç Bitir Tam Gelir”reklamıyla Altın Effie ödülünü kazanan Pınar, Pınar Süt’ün çok sevilen “Pınar’la Büyüdüm” reklamıyla da Bronz Effie’nin sahibi oldu.

Yaratıcılığın yanı sıra iş sonuçlarını da ölçümleyen bir yarışmada ödül almaktan duydukları mutluluğu dile getiren Yaşar Holding Gıda ve İçecek Grubu Pazarlama Koordinatörü Cüneyt Şahin ödüllerle ilgili şunlarısöyledi:   “Aç Bitir reklam kampanyasıyla pazarlama hedefimiz kategoriyi yaratan marka olarak küçük gramajlı et ürünleri kategorisini sahiplenmek ve bu kategoriyi büyüterek Pınar Aç Bitir’in marka bilinirliğini arttırmaktı. Farklı mecralarda yürüttüğümüz iletişim çalışmalarıyla da kampanya sonrası hedeflerimizin üzerinde geri dönüşler alarak lideri olduğumuz paketli salam pazarında Pınar Aç Bitir Salam yıl toplamında %23 ciro Pazar payına ulaşmıştır Bu durum, bizim Pınar Aç Bitir çalışmasında tüketicilerimizle doğru bir iletişim kurduğumuzu gösteriyor.” (Kaynak: Ocak-Mart Nielsen’14 ToplamTürkiye)

 

Cüneyt Şahin “Pınar’la Büyüdüm” iletişim çalışmasında da bir neslin Pınar’la büyüdüğünü ve sıranın yeni nesillere geldiğini vurguladıklarınıbelirtti. Şahin:    “Sağlıklı nesiller teması etrafında yürüttüğümüz projemizde, Pınar Süt’ün dünün olduğu gibi geleceğin de markası olduğunun altını çizdik. Televizyonun yanı sıra açık hava, radyo ve internet mecralarını da kullandık. Kampanyamızın sonucunda nesillerin Pınar’la büyüdüğü ve daha nice nesillerle beraberce büyüyeceğimiz duygusunu tüketicilerimize doğru bir şekilde aktardığımızı gördük” dedi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

23 Nisan'da koltuklar çocuklara emanet

Dünya Türk Doğal Taşını Almaya Geldi

Cennet meyvesi kuru incirde sezonun ilk yarısında ihracat yüzde 21 arttı

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Arşiv