Pınarbaşı-Işıkkent yolu genişliyor

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı ile ışıkkent arasındaki bağlantıyı sağlayan 7004  sokağın genişletilmesi için başlattığı girişimleri tamamladı.

  • 0
  • 406
Pınarbaşı-Işıkkent yolu genişliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediyesi, Pınarbaşı ile ışıkkent arasındaki bağlantıyı sağlayan 7004  sokağın genişletilmesi için başlattığı girişimleri tamamladı. İlgili kurumla görüşme yaparak elektirik direklerinin kaldırılıp, hatların yer altına alınmasını sağlayan Bornova Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile yolun daralan kesimlerinin genişletilmesini sağlayacak.
 
Bornova Belediyesi, Pınarbaşı ile Işıkkent arasındaki bağlantıyı kestirme olarak sağlayan 7004 sokaktaki trafik akışını rahatlatmak için yol genişletme çalışmalarının ilk adımını attı. Öncelikle yol kenarındaki elektrik direklerinin kaldırılıp hatların yer altına alınması için ilgili kurumlarla görüşmeler yapan Bornova Belediyesi, bu işlemin tamamlanmasını sağladı. Yol genişletme çalışması öncesindeki hazırlıkları tamamlayan Bornova Belediyesi, İmzir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile kısa süre içinde asfaltlamayı da başlatacak. Bornova Belediyesi’nin girişimleri sayesinde Pınarbaşı ile Işıkkent arasındaki bağlantıyı kısa yoldan sağlayan 7004 Sokak’taki trafik akışı daha düzenli olacak.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bir yandan 40 bin ton asfaltla ilçemizin yollarını yaz boyunca sürecek çalışmlarla yeniliyoruz. Bir yandan da ulaşımın daha rahat halge gelmesi için çözümler üretmeye devam edeceğiz. 7004 Sokak, iki büyük semtimiz arasındaki bağlantıyı sağlayan pratik ve kestirme bir yol” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv