Plastik sanaycileri model fabrika’yı çok beğendi

Türk Plastik ve Ambalaj sektörlerinin en önemli üretim merkezlerinden İzmir’deki sanayiciler, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası’nın girişimleri ile hayata geçirilen Model Fabrika’yı ziyaret etti. Avrupa Birliği’nin desteği ile Gaziemir’de inşa edilen Model Fabrika, firmaların Yalın Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm alanlarındaki taleplerini profesyonel kadrolarla karşılamayı hedefliyor.

  • 0
  • 499
Plastik sanaycileri model fabrika’yı çok beğendi
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türk Plastik ve Ambalaj sektörlerinin en önemli üretim merkezlerinden İzmir’deki sanayiciler, Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası’nın girişimleri ile hayata geçirilen Model Fabrika’yı ziyaret etti.

Avrupa Birliği’nin desteği ile Gaziemir’de inşa edilen Model Fabrika, firmaların Yalın Dönüşüm ve Dijital Dönüşüm alanlarındaki taleplerini profesyonel kadrolarla karşılamayı hedefliyor.

Ziyaret hakkında değerlendirmelerde bulunan Ege Plastik Sanayicileri Derneği (EGEPLASDER) Yönetim Kurulu Başkanı ve Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASFED) Başkan Yardımcısı Şener Gençer, Model Fabrika’nın, Kalite ve Yalın Üretim başlıklarında sıkıntı yaşayan firmaların en önemli paydaşı olduğunu belirtti.

DİNAMİK ISI DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI
Model Fabrika ile çok önemli işbirliklerine imza atan EGEPLASDER Kurumsal Üyesi Dinamik Isı’nın Genel Müdürü Alp Akdaş’ın deneyimlerini paylaştığını kaydeden Gençer, “Yönetim Kurulu Üyemiz Alp beyin, sektörümüzle doğrudan ilgili olan iyi uygulama örneklerini görmek de bizler için keyifli ve bilgilendirici oldu. Ziyaretimizde bizlere ev sahipliği yapan, doyurucu sunumu ve anlatımı ile bilgilendiren Model Fabrika Direktörü Sn. Osman Arslan’a çok teşekkür ediyoruz. Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası’na da bu özgün eseri ortaya çıkardıkları için teşekkür ederken, tesisi tüm üyelerimizin görerek deneyimlemesi için yeni gezi programları düzenleyeceğimizi de duyurmak istiyoruz.” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çevreci yatırımlarıyla Avrupa yeşil mutabakata uyumu arttırıyor

Milyonlarca kiraz ağacı ihracat rekoru kırmak için 1 hafta önceden meyvelerini verdi

ultani çekirdeksiz kuru üzümünün ihraç fiyatı dolar bazında yüzde 29 arttı

Hem Gemilerini Hem Filosunu Büyütüyor

Tarımsal üretimin stratejik önemi artıyor

Mart ayında hız kesti

Arşiv