Pop Müzik Orkestrası yeni üyelerini arıyor

Buca Belediyesi Pop Müzik Orkestrası kış kursları döneminde yeni üyelerini arıyor. Pop müziğe gönül vermiş Bucalılar arasından yetenek seçmeleriyle belirlenecek olan orkestra üyeleri ve solistleri çalışmaların sonunda Belediye etkinliklerinde Bucalılara müzik ziyafeti verecek.

  • 0
  • 621
Pop Müzik Orkestrası yeni üyelerini arıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Buca Belediyesi Pop Müzik Orkestrası kış kursları döneminde yeni üyelerini arıyor. Pop müziğe gönül vermiş Bucalılar arasından yetenek seçmeleriyle belirlenecek olan orkestra üyeleri ve solistleri çalışmaların sonunda Belediye etkinliklerinde Bucalılara müzik ziyafeti verecek. Orkestraya katılmak isteyen müzikseverlerin 30 Ekim’e kadar Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’ne başvurması gerekiyor.

Buca Belediyesi’nin kış dönemindeki hobi ve sanat kursları farklı branşlarla renklenecek. Zumbadan, modern ve latin danslarına kadar Bucalılara eğlenerek öğrenme fırsatı sunacak kurslar arasında yer alan Pop Müzik Orkestrası yeni üyelerini bekliyor.

Orkestra, pop müziğine gönül vermiş, enstrüman kullanan ancak grup oluşturamamış Bucalılardan kurulacak. Orkestraya solist başvuruları da alınacak.18 yaş üstü, sesine ve enstrümanına güvenen Bucalı müzikseverlerden oluşturulacak orkestraya katılmak isteyenlerin 30 Ekim’e kadar Buca Belediyesi Güzel Sanatlar Merkezi’ne başvurması gerekiyor. Elemeler sonunda belirlenecek müzisyenler, Halil Mert Aytekin tarafından bir yıl süreyle eğitim görecekler.

Orkestra için klarnet, trompet, keman, klavye, davul, bas gitar ve gitar çalan müzisyenler değerlendirmeye alınacak. Solist ve orkestra üyeleri verilen eğitim ve çalışmaların ardından Buca Belediyesi etkinliklerinde sahne alarak, yeteneklerini sergileme şansına kavuşacak.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Demir, A takımı ile bir araya geldi

Mine Piriştina son yolculuğuna uğurlandı

Türkiyeli Yazarlar Grubu’ndan Çiğli’ye ödül

Haftaya asfalt çalışmasıyla başladı

Dikili’de yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Arşiv