Prof. Dr. Ergün Aybars’dan gençlere öğütler

  • 0
  • 1.087
Yazı Boyutu:

Rotary’nin “Toplum Liderleri Geliyor” projesikapsamında Mavişehir Rotary Kulübü ev sahipliğinde Ege Üniversitesi’ndegerçekleştirilen  “Ufuk Geliştirme veLiderlik Eğitimi Semineri” nde Prof. Dr. Ergün Aybars Atatürk ve Cumhuriyet’i  anlattı.

Mavişehir Rotary Kulübü Başkanı Lütfiye Kula EgeÜniversitesi Eğitim Fakültesinden 80 öğrencinin katıldığı bir seminerdüzenlediklerini belirterek “Amacımız geleceği yetiştirmek, öğretmen adaylarınınufuklarını açmak. Programımız EGİAD’da özel bir programla sona erecek” diyekonuştu.

Prof. Dr. Ergün Aybars  gençlere Atatürk’ü okumalarını veöğrenmelerini önerdiğini  ifade ederek, “Evrensel insan hakları, değerler nedir? Dünya nereye gidiyor?  Türkiye bunun neresinde? niçin burada? dahaileri gidemez miydi?  Atatürk’ün idealiolan hedeflere neden varamadık? Bu konular üzerine değindim gençlerimizinbunları sorgulamalarını istedim. Onlara  insancayaşamanın sorumluluğunun bilincinde sahip oldukları ülkenin topraklarının ve buülkenin ulusunun bilincinde olmasını,  hoşgörü ile birlikte yaşama arzusu düşüncesiyledayanışma içinde olmalarını öğütledim” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv