Projeleri yerinde denetliyor

Daha çağdaş, değişen ve dönüşen bir Karabağlar yaratmak için büyük bir özveriyle çalışan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  ilçede devam eden projeleri her aşamasında dolaşarak yakından takip ediyor.

  • 0
  • 595
Projeleri yerinde denetliyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Daha çağdaş, değişen ve dönüşen bir Karabağlar yaratmak için büyük bir özveriyle çalışan Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu,  ilçede devam eden projeleri her aşamasında dolaşarak yakından takip ediyor. Başkan Selvitopu son olarak yapımı devam eden tesisleri ziyaret etti, çalışanlardan bilgi aldı. Selvitopu ayrıca, önümüzdeki günlerde yapımına başlanacak olan diğer projeleri de hayata geçirmek için kolları sıvadı ve projeler tamamlandığında modern bir Karabağlar için önemli adımlar atılacağını söyledi.

Başkan Selvitopu önceki gün Başkan Yardımcısı Hüseyin Hepşengünler, Fen İşleri Müdürü Abdurrahman Demirel ile birlikte ilçede devam eden projeleri yerinde inceledi, çalışmaları denetledi. Selvitopu’nun Ali Fuat Cebesoy Mahallesi üzerinde bulunan ve ilçeye büyük bir yeşil alan kazandıracak yeni parkın çalışmalarını inceleyerek başladığı gezide, ikinci durak Tahsin Yazıcı Mahallesi üzerinde bulunan Kız Öğrenci Misafirhanesi oldu. Toplam 4 katlı ve 187 öğrencinin konaklayacağı ve bu yılın sonlarına doğru bitecek olan kız öğrenci misafirhanesini dolaşan Selvitopu, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Belediyenin önemli projesi
Başkan Selvitopu ve beraberindekiler buranın ardından yapımı devam eden Kibar Kapalı Pazaryeri ile yapımına yeni başlanan Tahsin Yazıcı Sosyal Tesis’i de dolaştı ve incelemelerde bulundu. Toplam 7 bin 200 metrekare inşaat alanını kapsayan ve 2018 yılında tamamlanıp hizmete girmesi planlanan Kibar Kapalı Pazaryeri’ndeki çalışmaları dolaşan Selvitopu, ardından belediyenin diğer önemli projesi olan ve 2 bin 660 metrekare alanda yapılarak 2018 yılında tamamlanması hedeflenen Tahsin Yazıcı Sosyal Tesis çalışmalarını da denetleyerek bilgi aldı.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv