Radyo Nostaljisi

  • 0
  • 929
Yazı Boyutu:

TRTMüzik kanalı tarafından her hafta bir başka ilçeden canlı yayınlanan “RadyoGünleri İzmir” programının son durağı Aliağa oldu. Aliağa Belediyesi ile TRTMüzik kanalı işbirliğinde Aliağa’dan canlı yayınlanan program, yoğun birkatılımla gerçekleşti. 90 dakika boyunca Türk Sanat Müziği keyfini programçekiminde yaşayan ilçe halkına, Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz daeşlik etti.  

BAŞKAN OĞUZ VE ALİAĞALIMUSİKİ SEVERLER ŞARKILARA HEP BİR AĞIZDAN EŞLİK ETTİ
1960-70’liyılların Radyolu günlerini yeniden yaşatan formatı ile büyük ilgi gören programAliağa Tüpraş Halk Eğitimi Merkezi’nden yayınlandı. Programa Türk SanatMüziğinin seçkin sesleri Ebru Temur Muharremoğlu, Turgay Kızıltuğ, Hülya MutluErdem ve Okan Uslu konuk olarak katıldı. Program başlamadan dakikalar önceizleyici koltuğunda yerini alan Aliağa Belediye Başkanı Ömer Turgut Oğuz ve Aliağalılar,yıllarca TRT Radyolarında keyifle dinlenen ve müzik severlerin gönül telinititreten şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. 

PROGRAM EKİBİNEALİAĞA’DA YOĞUN İLGİ
AliağaBelediyesi’ne katkılarından dolayı teşekkür eden Program sunucusu Okan Uslu,Aliağa seyircisi ile kucaklaşmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Ekip,program sonunda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşırken, Aliağa Belediye BaşkanıÖmer Turgut Oğuz, programa katılan sanatçılara ve yapım ekibine tek tekteşekkür etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv