RAMAZAN’IN BEREKETİ SWISSOTEL BÜYÜK EFES’TE

  • 0
  • 630
RAMAZAN’IN BEREKETİ SWISSOTEL BÜYÜK EFES’TE
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Paylaşmanın ve bereketin ayı Ramazan’da, Türk Mutfağı’nın geleneksel tatları SwissOtel Büyük Efes’in sofrasını süslüyor.

SwissOtel Büyük Efes’in ana restoranı Cafe Swiss, Ramazan ayı boyunca  misafirlerini Türk Mutfağı’dan seçme lezzetlerinin yer aldığı açık büfe iftarlarıyla karşılıyor. Zengin iftariyeliklerin yanında karnıyarık, hünkar beğendi, kuzu tandır, güllaç  gibi Türk Mutfağı’nın gelenekselleşen tatları ve şerbetlerinin yer aldığı açık büfe, canlı müzik tınılarıyla daha da renkleniyor. 

SwissOtel'in yemyeşil bahçelerinde veya şık balo salonunda zengin bir iftar sofrasında sevdikleri veya çalışma arkadaşlarıyla buluşmak isteyenler için otelin ziyafet ekibinin hazırladığı Osmanlı saraylarına has tatlardan oluşan iftar menüleri ise farklı bir alternatif olarak sunuluyor. Üstelik 100 kişiyi aşan gruplarda ücretsiz fasıl ekibinin sağlanması ve 5 kişinin ücretsiz olarak ağırlanması gibi ayrıcalıklar da SwissOtel’de gerçekleşen yemeklere ayrı bir tat katıyor.

Geleneksel iftar yemeklerinin yanısıra, Ramazanla özdeşleşen geleneksel tatlar, otelin lobisinde yer alan Lobby Lounge’ta servis ediliyor.

 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Başkan Mustafa Turan mali durum tablosunu paylaştı

Bayraklı, halkın belediyesidir!

Alaçatı Ot Festivali coşkuyla başladı

“Maratonİzmir” için geri sayım başladı

ilk resmi ziyaret mezun olduğu üniversiteye

Baharı Başkan Mutlu’yla karşıladı

Arşiv