Refet Bele Taziye Evi açılıyor

  • 0
  • 704
Refet Bele Taziye Evi açılıyor
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Geçtiğimiz ay Uzundere Rekreasyon Alanı, Yunus Emre Pazaryeri’ni hizmete açan ve Kız Yurdu’nun da temelini atarak yatırımlarına hız veren Karabağlar Belediyesi,  şimdi de Refet Bele Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Taziye Evi’ni açmaya hazırlanıyor.

Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılay Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın yaptığı protokol ile geçtiğimiz yıl Kasım ayında temeli atılan Refet Bele Taziye Evi tamamlandı. Belirlenen zamandan daha erken bitirilen Taziye Evi’nin açılışı bayram sonrasında yapılacak.

Mescit de yer alacak
Karabağlar Belediyesi'nin, vatandaşların acılı günlerinde kullanması için projelendirdiği Refet Bele Taziye Evi toplam bin 85 metrekarelik alanda inşa edildi. 2 katlı sosyal kültürel tesis olarak hizmet verecek binada,  bodrum katında otopark, birinci katta çok amaçlı salon(taziye evi), Karabağlar Belediyesi ve Kızılay’a ait ofis ile ikinci katta toplam 400 kişinin ibadet yapabileceği mescit bulunacak.

Sosyal projelere devam 
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sosyal projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirterek,  hedeflerinin daha birçok projeyi dönem içinde tamamlayıp, Karabağlar halkının hizmetine sunmak istediklerini ifade etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv