Rektörden Başkan Arslan’a ziyaret

  • 0
  • 856
Rektörden Başkan Arslan’a ziyaret
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Katip ÇelebiÜniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip Akhan ile makamında bir araya geldi.Sohpet havasında geçen ziyarette Katip Çelebi Üniversitesi’nin son durumu baştaolmak üzere güncel birçok konuda bilgi alışverişinde bulunuldu.
 
Üniversitenin Çiğli’de kurulmuş olmasından oldukça memnunolduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Akhan, gençliğin burayı tercih etmesindebelediye olarak yapılacak çalışmaların da çok önemli olduğuna dikkat çekti.Üniversitelerin bulundukları kentin gelişimine ve değişimine katkılarınınönemli olduğuna vurgu yapan Prof. Dr. Akhan, “Eğitim olanaklarının iyi olduğuşehirler, kentler her zaman caziptir ve seçilendir. Üniversitemizin deÇiğli’nin sosyo ekonomik yapısına katkıları büyük olacaktır. Her alanda olduğugibi belediye ile de ortaklıklar geliştirmek, ihtiyacımız olan konulardabirbirimize destek sunmak istiyoruz” dedi.

Eğitim adına ne gerekiyorsa dün olduğu gibi bugün de katkısunacaklarını belirten Başkan Hasan Arslan, Katip Çelebi Üniversitesi’nin deÇiğli adına büyük bir kazanım olduğunu belirterek konuşmasına şöyle devam etti:“Çiğli’de bir üniversite olması demek, sosyal ve toplumsal alanda birçok şeyindeğişmesi ve o ilçenin gelişerek büyümesi demektir. Çok şanslıyız ki böylebaşarılı çalışmalar yürütecek bir üniversitemiz var. Bundan sonra da ortaklıkgerektiren çalışmalar için belediye olarak bizden ne isteniyorsa yaparız.Gençlerimizin eğitimi her şeyden çok daha önemlidir. Onlar üniversiteyi tercihederken dolaylı olarak Çiğli’yi tercih etmiş olacaklar. Bizim istediğimiz debudur.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv