Renaissance Izmir Hotel’de farklı Sevgililer Günü

  • 0
  • 658
Renaissance Izmir Hotel’de farklı Sevgililer Günü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Renaissance Izmir Hotel, bu sene Sevgililer Günü’nde, aşka yenilik, heyecan ve Renaissance dokunuşu katmak üzere büyülü ve unutulmaz anlar yaşamak isteyen çiftler için romantik bir program hazırladı.

13 Şubat Cumartesi akşamı Renaissance Izmir Hotel’e gelecek olan çiftler otelin çatı katında bulunan mum ışıkları ile aydınlanmış, enfes terasından deniz manzarası sunan Skyfire Restaurant & Bar’da, Baş Aşcımız Varol Nalcı tarafından hazırlanan Sevgililer Günü’ne özel ‘aşka destek’ menünün tadına bakacaklar. Menü, limitsiz yerli içki eşliğinde, balkabağı cappuccino,  ‘afrodizyak’ Ege yeşillikleri salatası, Eros ravioli, tütsülenmiş bonfile ve vanilyalı Love kekten oluşuyor. Tüm akşam boyunca canlı DJ performansıyla, mod aşka doğru ayarlanıp, geceye ayrıca tat katacak.
Ayrıca yılın en romantik gününü daha uzun yaşamak ve gecenin büyüsünü devam ettirmek isteyen çiftler Renaissance Izmir Hotel’in banyosunda Kurna bulunan zevkle dizayn edilmiş odalarında konaklamayı tercih edebilirler. Ertesi gün keyfi uzatmak için Shala Spa&Wellness da sizlere en güzel aşk yolculuklarını sunmaya hazır.

Skyfire Restaurant&Bar’da limitsiz yerli içki eşliğinde, ‘aşka destek’ menü KDV dahil kişi başı 169 TL’dir. Ayrıcalıklı konaklama paketleri için, lütfen arayınız. (232) 497 77 77
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Hızlı, Cesur ve Güçlüyüz

Wyndham Grand İzmir Özdilek'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel

Can Bonomo'dan albüm lansman turnesi

Sevgililer Günü'ne özel

Sevgililer Gününe özel konser

Kadınlara, Sevgililer Günü Hediyesi..

Arşiv