Resimler Çocuklardan, Ödüller İzmir Park’tan

İzmir Park Alışveriş Merkezi, “Hayalimdeki Dünya” konulu resim yarışmasına tüm İlkokul ve Ortaokul öğrencilerini davet ediyor

  • 0
  • 1.165
Resimler Çocuklardan, Ödüller İzmir Park’tan
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Park Alışveriş Merkezi, “Hayalimdeki Dünya” konulu resim yarışmasına tüm İlkokul ve Ortaokul öğrencilerini davet ediyor.
 
Bugüne kadar açtığı onlarca sergi ile sanata ve sanatçıya desteğini sürdüren İzmir Park Alışveriş Merkezi, çocuklara da sanatı sevdirmek, ilgilerini arttırmak, yetenekli olanları teşvik etmek amacıyla geçtiğimiz yıl düzenlediği resim yarışmasını bu sene de yineliyor. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteğiyle düzenlenen yarışmaya İzmir genelindeki kamu ve özele ait tüm okullar katılabilecek. Yarışmanın konusu: “Hayalimdeki  Dünya”. İlkokul ve ortaokul öğrencileri olmak üzere iki ayrı kategoride yapılacak yarışmada dereceye girenlere bisikletten, hediye çeklerine kadar zengin armağanlar verilecek. 35x50 cm ölçülerinde resim kağıdına yapılmış eserlerle yarışmaya katılabilecek olan öğrenciler, teknik ve malzeme konusunda serbestler. Son katılım tarihinin 14 Nisan olarak belirlendiği yarışmanın kazananları 16 Nisan’da açıklanacak, ödül töreni ise 21 Nisan’da İzmir Park’ta gerçekleşecek. Yarışma hakkında detaylı bilgi almak isteyen öğrenci ya da veliler www.izmirpark.com internet adresini ziyaret edebilir ya da İzmir Park danışma birimine müracaat edebilirler.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Gençlere özel sayı

Arşiv