Rota Koleji voleybol takımı 1. Ligde…

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2020-2021 TVF Voleybol Sezonu 2.Lig  Final voleybol müsabakaları 24-26 Mart tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti.

  • 0
  • 3.228
Rota Koleji voleybol takımı  1. Ligde…
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2020-2021 TVF Voleybol Sezonu 2.Lig  Final voleybol müsabakaları 24-26 Mart tarihlerinde Ankara’da gerçekleşti.

 Rota Koleji Voleybol takımı, alt yapıdan yetiştirilen genç ve yetenekli sporcularıyla  Bölgesel Lig Şampiyonluğu ve ardından 2.Ligin ilk yılında başarıyla  1.Lige yükselmenin gururunu yaşattılar. 

1.Lige yükselen Rota Koleji Voleybol Takımına madalyalarını ve kupalarını  TVF Başkanı ve yöneticilerinin elinden aldılar. Rota Spor Kulübü Voleybol Şube Müdürü Meltem AKSOY, ‘Uzun yıllar alt yapıya verdiğimiz önemin başarılarını alıyoruz. Hiçbir transfer yapmadan tamamı kendi  yetiştirdiğimiz lise öğrencilerimizden oluşan voleybol takımımız;  sistemli, disiplinli ve istikrarlı çalışarak bizleri gururlandırmış ve mutlu etmiştir. TVF 1.Lige girdiğimiz yıl itibariyle hedefimiz, kendi yetiştirdiğimiz oyuncularla oynamak ve tecrübe kazanmalarını sağlamak ve bu doğrultuda Rota Koleji Spor Kulübü olarak hedefimiz genç oyunculara imkan sunmak olacaktır. Başarımızdaki katkılarından dolayı, Rota Koleji yönetim kuruluna, Baş Antrenörümüz Alper KAYGUSUZ ‘a, Yardımcı Antrenörümüz Cem AVCI’ ya, ve tüm sporcularımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum.’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv