Rota Koleji’nde Play-Off heyecanı

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda genç kadrosu ve mütevazi bütçesiyle son 8 maçtan 6 galibiyet çıkartan Rota Koleji, normal sezonu 25 puanla 6. sırada tamamladı ve üst üste 3. kez Play-Off oynamaya hak kazandı.

  • 0
  • 522
Rota Koleji’nde Play-Off heyecanı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi B Grubu’nda genç kadrosu ve mütevazi bütçesiyle son 8 maçtan 6 galibiyet çıkartan Rota Koleji, normal sezonu 25 puanla 6. sırada tamamladı ve üst üste 3. kez Play-Off oynamaya hak kazandı. Sezonun son 3 maçında Mavişehir’i 88-64, Beylükdüzü Basket’i 68-58 ve son olarak zirve yarışı veren Erzurum BŞB’yi 73-66 mağlup eden turuncu-beyazlı ekip Play-Off’ta A Grubu 3.sü Samsun Büyükşehir Anakent ile eşleşti.

İstikrarlı bir şekilde her yıl Play-Off heyecanı yaşayan Rota Koleji son iki sezonda Final Grubu’na adını yazdırmıştı. Play-Off’ta ilk maçlarını 5 Nisan’da Samsun’da oynayacaklarını belirten Rota Koleji Basketbol Şube Müdürü İlker Duru, “Geçmiş yıllardaki başarımızı yine sürdürmek ve turu geçmek istiyoruz. Genç ve savaşan bir ekibiz. Bunu ligin son 8 maçında aldığımız 6 galibiyetle gösterdik. Rakibimiz Samsun Büyükşehir Anakent’in gücünü biliyoruz ama kimseden çekincemiz yok. Ben oyuncularımıza ve teknik heyetimize güveniyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv