Rota'nın muhteşem üçlüsü

  • 0
  • 656
Rota'nın muhteşem üçlüsü
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Rota Koleji'nin başarılı kaptanları Ayşe Dil, Aysun Üstün ve libero Pınar Eren, sezonun sonu yaklaşırken performansı ve pozitif enerjileriyle ligin en iyisi olduğunu gösterdi.

Eğitime verdiği önem ve değeri spora da yansıtan, bu sezon mütevazi bütçesiyle tüm rakiplerinin korkulu rüyası olan Rota Koleji, sezona cumartesi günü Gaziemir Spor Salonu'ndaki Arkas Spor maçıyla noktalamaya hazırlanıyor. Bu sezon takımdaki gençlere yaptığı ablalılık ve pozitif enerjisiyle beğeni toplayan Kaptanlar Ayşe Dil, Aysun Üstün ve libero Pınar Eren, performanslarıyla bir çok maça damgasını vurdu. Savunmadaki hızlı müdahale kabiliyetiyle çıkmaz denilen topları başarıyla oyunda tutan 29 yaşındaki Pınar Eren, sadece Rota Koleji'nin değil bir çok maçta rakiplerin de alkışını aldı.

Takımın hem kaptanlığını hem de smaçörlüklerini yapan Ayşe Dil ve Aysun Üstün ise rakiplerin adeta korkulu rüyası oldu. Üstün sıçrama yeteneklerini sert smaçlarıyla süsleyen Ayşe ve Aysun, Pınar gibi takımın hem değişmezleri hem de ablaları oldu.

Rota Koleji'nin başarısındaki en önemli parçalardan olan Pınar Eren, Ayşe Dil ve Aysun Üstün, "Performansımızdaki en büyük rol kulübümüzündür. Bir oyuncu ne kadar kafası rahat olur, iyi çalışma ortamı bulursa o kadar başarılı olur. Rota Koleji bu konuda bizlere en iyi imkanları sundu, biz de bunu performansımıza yansıttık. Takımdaki arkadaşlık ortamımız da gerçekten mükemmel. Ligin ilk yarısında biraz zorlandık ancak Amerikalı Kaylee ve Brezilyalı Toazzi'nin takıma katılmasıyla güçlenip seri galibiyetler aldık. Belki Play-Off'a katılamadık ancak bu lige fazlasıyla renk kattığımızı söyleyebiliriz" diye konuştular.  

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Bostanlıspor'un futboldaki hedefi; futbolcu yetiştirmek...

Urla hedef büyüttü

Pamukşeker Selin Urla' nın gururu

TSYD İzmir Şubesi, Göztepe Kulübü'nü ziyaret etti

2. Ayak kupaları sahiplerini buldu

Başarılı sporculardan Başkan Günel'e ziyaret

Arşiv