Rotary'den Asırlık Çınarlara 'saygı' ödülü

  • 0
  • 3.049
Yazı Boyutu:

UR 2440’cı bölge Federasyonuna bağlı 9’ncu Grup Kulüpleri üyesi rotaryenler İzmir'de bulunan asırlık 7 çınara 'Mesleğe Saygı' ödülü verdi.
 
Rotaryenler İzmir'de 100 yılı aşkın süredir çeşitli alanlarda faaliyet gösteren köklü ve saygın kuruluşuna "100 Yıllık Çınarlar" adı altında mesleğe saygı ve ömür boyu başarı ödülü verdi. İzmir Hilton Otel'de düzenlenen gecede 100 yıllık geçmişleri olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Arkas Holding, Türkiye Jokey Kulübü, Atatürk Lisesi, İzmir Ticaret Odası ve Milli Kütüphane’si ve Yeni Asır Gazetesi’ne ‘Mesleğe Saygı' ödülü verildi. Ödül töreninde kurumların tarihini anlatan kısa filmler sunuldu ve gece 10. Yıl Marşı ile son buldu.
 
Gecenin açılış konuşmasını yapan Proje yöneticisi Rotary Bölge Guvarnör Yardımcısı Huriye Serter, rotary derneklerinin proje üreterek ülkeye hizmet sunan sivil toplum örgütleri olduğunu söyleyerek "Biz rotaryenler, hizmet ve barış için çalışarak projeler üretiriz. Rotary 107 yıldır ayakta olan bir kurum. Dünyanın en eski ve güçlü STK'sıdır. Rotaryenler olarak
çalışmalarımıza yılmadan ve azimle devam edeceğiz" dedi. 
 
Gecede Büyükşehir Belediyesi adına ödül alan Sırrı Aydoğan, İzmir'in ilklerin şehri olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. Aydoğan, "İzmir çok büyük ve farklı bir şehirdir. Tek üzüntüm İzmir'de 200-300 yılı aşmış bir üniversitenin olmamasıdır. Üniversiteler kentiyiz, eğitimde dünya devleriyle yarışma arzusundayız. Asırlık bir üniversitenin olması kentimize büyük artı kazandırırdı" dedi. 
 
İzmir'de faaliyet gösteren yedi Rotary kulübünün her biri, niteliklere uygun bir kurum belirledi ve gece için davette bulundu. Gecede Agora Rotary Kulübü(RK) adına Aslı Sakıpağa Erden İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan'a, Ege RK Kulübü Başkanı Elif Özkaya Yeni Asır Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Nevzat Dönmez'e, Karabağlar Çalıkuşu RK Başkanı Nevin Can Türkiye Jokey Kulübü Asil Üyesi Serdar Pedükcoşkun'a, Kültürpark RK Başkanı Gülşah Limoncuoğlu İzmir Ticaret Odası YÖnetim Kurulu Başkan Vekili Akın Kazançoğlu'na, Gaziemir RK Duran Kahveci Atatürk Lisesi Müdür Yardımcısı Erdoğan Kanal'a, Göztepe RK Başkanı Turhan Gürsel Urhan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas'a ve 100. Yıl Güzelbahçe RK Başkanı Orhan Ersoy Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ'a 'Mesleğe Saygı' ödülünü verdi.

Dr. Sırrı Aydoğan, Aslı Sakıpağa,Duran Kahveci, Erdoğan Kanal, Lucien Arkas, Turhan Gürsel Urhan

Nevin Can, Serdar Pedükcoşkun, Akın Kazançoğlu, Gülşah Limoncuoğlu, Ulvi Puğ, Orhan Ersoy

Nükhet- Mazhar İzmiroğlu, Seden- Murat Balcı,Nalan Puğ, Osman – Tayibe Gençer,  Huriye – Bedri Serter

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Coşkulu Bahar Festivali

Bu konser Çocuk acil ve yoğun bakım için

Birinci Yılda 14 yeni üye

Soylu’ya Vefa Gecesi

Tağıl, Gabon Fahri Konsolosu

8 Mart buluşması

Arşiv