Sait Aktuğ, Konak için yola çıktı

  • 0
  • 1.610
Yazı Boyutu:

Birçok Sivil Toplum Kuruluşunda hizmetiçin görev alan Sait Aktuğ, AK Parti’den Konak Belediye Başkan aday adayı oldu.Aktuğ, “bu defa da şanlı, şerefli yolculuk için yola çıktım. Ben Efelik, beylikyapmaya değil vatandaşa hizmet etmeye talibim” dedi.      

AK Parti Konak İlçe Başkanlığı’nagiderek dosyasını AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Ötnü’ye teslim eden Sait Aktuğ,Konak ilçesine Hizmet için aday adayı olduğunu açıkladı.      

İzmir ve Konak’ta değişim şart oldu
      
AK Parti Kuruluşundan bugüne kadar İl veİlçe yönetiminde bulunan ve parti içerisinde her kademesinde görev alan SaitAktuğ,  toplumun her kesiminden insanınyaşadığını, Anadolu’nun birçok yerinden gelen insanlarımızın olduğunu ifade edenAktuğ, bir arada barış içinde, dostça ve kardeşçe yaşamanın önemine değindi. SaitAktuğ, “Şanlı ve şerefli bir yolculuk için Konak Belediye Başkan AdayAdaylığına talip oldum. Gelinen nokta itibari ile Konaklı hemşerilerimin debelediye başkanlığına aday olmam konusundaki yoğun talepleri oldu.  İlçemize olan sevgimiz bir araya geldi.Gelişen ve büyüyen Türkiye karşısında 40 yıl geriden gelen ve hak ettiğihizmeti alamayan, geri kalmışlığı ile kendinden söz ettiren bir Konak’a dahafazla kayıtsız kalmamamız gerektiği inancıyla İzmir’de ve Konak’ta ‘değişiminşart’ oldu diyorum. Vatandaşlarımıza hizmet etmek anlayışla yola çıktık” dedi.      

Sait Mehmet Aktuğ: 1957 Malatya doğumlu. İlk Orta ve Lise tahsilini,İzmir de tamamladı. Evli bir kız çocuk babası.1978-1980 yıllarında vatanigörevini Ankara’da yaptı.1984-1988 yıllarında Hürriyet Gazetesin de gece müdürlüğü.1989-1991 yıllarında Günaydın Gazetesin de gece müdürlüğü, 1993-2000 yıllarında Mis Süt İzmir Bölge Distribütörlüğü. 2001- den itibaren de Zeytinlik’te Sportesisi işletmeciliğine devam ediyor.       M.S.P İzmir il gençlik kolları Bşk. Yrd.1976-1977 Refah Partisi İzmir Kurucu İl Genel sekreterliği, 1983 AK Parti İzmirİl Yönetim Kurulu Üyeliği 2006- 2008 ve 2007-2008Tarihlerinde AK PARTİ Konak İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevlerin de bulundu.2012Birlik Vakfı İzmir Kurucular Kurulu Üyesi olarak görev aldı.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv