Salgın sonrası ilk‘Yüz yüze fuar’

Bu gün başlayacak MODEKO İzmir Mobilya Fuarı'nda sosyal mesafe düzenlemesi, yoğunluk kontrolü, HES uygulaması, maske, giriş güvenliği gibi tüm önlemlerin alınacağını belirten Nuray Eyigele İşleyen, "EFOR Fuarcılık olarak biz bunları yaparken, paydaşlarımız da organizasyonda yer almakta tereddüt etmedi" dedi.

  • 0
  • 4.247
Salgın sonrası ilk‘Yüz yüze fuar’
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bu gün başlayacak MODEKO İzmir Mobilya Fuarı'nda sosyal mesafe düzenlemesi, yoğunluk kontrolü, HES uygulaması, maske, giriş güvenliği gibi tüm önlemlerin alınacağını belirten Nuray Eyigele İşleyen, "EFOR Fuarcılık olarak biz bunları yaparken, paydaşlarımız da organizasyonda yer almakta tereddüt etmedi" dedi.

Pandemi nedeniyle fuarlar dijital ortamda online olarak yapılırken, uzun bir aradan sonra ilk kez bir fuar yüz yüze, yani fiziksel katılımlı olarak gerçekleştirilecek. 32. MODEKO İzmir Mobilya Fuarı, 6-9 Nisan tarihleri arasında, Gaziemir Fuar İzmir'de olacak. Pandemi nedeniyle çok yoğun önlemler aldıklarını belirten EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, "MODEKO'nun önceliği sağlık ve güven. Türkiye mobilya endüstrisinin motivasyon kaynağı, MODEKO 2021 olacak" dedi. Salı günü başlayacak fuar, 9 Nisan 2021 Cuma günü akşamına kadar, FUAR İZMİR'deki A ve B hollerinde, saat 10.00-19.00 arasında ziyaret edilebilecek.

MODEKO, GÜVENLİ ALAN BELGESİNE SAHİP FUAR İZMİR'DE OLACAK
Salgın sonrasında yüz yüze fiziki bir organizasyonu gerçekleştirmeye hazırlanan sektör paydaşlarının önceliğinin de sağlık ve güven olduğuna vurgu yapan İşleyen, 6 Nisan'da Fuar İzmir’de başlayacak MODEKO 2021 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı kapsamında alınan tedbirler hakkında bilgi verdi. İşleyen, "Güvenli Alan Belgesi olan bir alanda organizasyonumuz gerçekleşecek.  Sektör profesyonelleri ile sosyal mesafe düzenlemesi, yoğunluk kontrolü, HES uygulaması, hijyen malzemeleri dağıtımı, maske temini, giriş güvenliği gibi tüm sağlık önlemlerinin alındığı ve başarılı bir şekilde uygulandığı FUAR İZMİR'de bir araya geleceğiz" diye konuştu.
EFOR Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen,  öte yandan  şu bilgileri verdi:

ÖZVERİLİ BİR ÇALIŞMA
"MODEKO 2021’e sektörün prestijli 300 kadar firması katılacak. MODEKO’yu 32. kez düzenliyoruz. Biz bu organizasyonu, dünyayı kasıp kavuran, büyük ekonomik krizlerde dahi düzenledik. Titizliğimizi ve azmimizi bilen sektör paydaşlarımız, bu güvenle organizasyonda yer almak için tüm şartlarını zorladı. Biz ve katılımcılarımız, bu organizasyonda kar gözetmeksizin özverili bir çalışma ortaya koyduk. Bu nedenle kayda değer bir sayısal değişim yaşamadık.”

ORTADOĞU VE BALKAN ÜLKELERİ AĞIRLIKLI 
MODEKO 2021’e yabancı alım heyetlerinin katılacağını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, Ortadoğu ülkelerinden Lübnan, Katar, Umman, Irak, Suriye, Dubai, Filistin Libya ve Sudan’dan alım heyetlerinin geleceğini açıkladı. Balkanlardan Sırbistan, Kosova, Bosna Hersek, Arnavutluk ile Rusya ve Türk Cumhuriyetleri dahil bir çok ülkeden ziyaretçi ve alım heyetlerinin fuarda olacağını anlatan İşleyen, sözlerini şöyle sürdürdü: "Türkiye’ye yurtdışından gelecek alım heyetlerinin test ve karantina süreçleri devletimizin uzman ekipleri tarafından gerçekleştirilecek. Bu süreci tamamlayan yabancılar, risk taşımadan fuarımıza dahil olmuş olacak. Güvenli Fuar alanı belgeli Fuar İzmir’de ise ciddiyetle aldığımız tedbirler kapsamında ziyaretler gerçekleşecek.”

FUAR PAYDAŞLARINA CANSUYU OLACAK
Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı’nın başarılı geçeceğinden emin olduklarını belirten Efor Fuarcılık Genel Müdürü Nuray Eyigele İşleyen, ayrıca şu değerlendirmelerde bulundu: “Türkiye mobilya endüstrisinin motivasyon kaynağı MODEKO 2021 olacak. Binlerce çalışanı ile ailesinin iş ve ekmek kapısı olan üreticilerimizin bu motivasyona ihtiyacı var. Fiziki Fuar olması nedeniyle katılımcılarımız kendilerine olduğu kadar kentlerinin ekonomisine de katkı sağlamış olacaklar. Salgın nedeniyle bir yıldır hizmet veremeyen stantçılar, cateringçiler, çiçekçiler, temizlik işleri yapanlar, ajanslar,  ulaşım ve konaklama sektörü için bu organizasyon can suyu olacak. Bunun farkındalığıyla İzmir’in kanaat önderleri her türlü çalışmamızda bize destek oluyorlar.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Optic World İzmir Fuarı kapılarını açtı

İzmir’in “gözü” bu fuarda olacak

Kapılarını rekorla kapattı

AGROEXPO’ya ziyaret

19.Agroexpo Açıldı

5 Gün Sonra Açılıyor

Arşiv