SALİHLİ SARDES ROTARACT KULÜBܒNDEN ‘ÜNVANSIZ LİDER’ EĞİTİMİ

  • 0
  • 673
SALİHLİ SARDES ROTARACT KULÜBܒNDEN ‘ÜNVANSIZ LİDER’ EĞİTİMİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Salihli Sardes Rotaract Kulübü ve Rotaract Akademi işbirliği ile Prof. Dr. Meltem Onay’ın ‘’Ünvansız Lider ‘’ eğitimi Salihli Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleşti.

Celal Bayar Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Meltem Onay, Sardes Rotaract Kulübü ve Rotaract Akademi aracılığıyla, Salihli’de  yaşayan 18-30 yaş arası 40 katılımcı gence ‘’Ünvansız Lider’’ eğitimi verdi.
Sardes Rotaract Kulübü üyeleri düzenledikleri eğitimlerle Salihli’li gençlere ve kendilerine değer kazandırmayı, kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Eğitim sonunda Prof. Dr. Meltem Onay’a plaket, işbirliğinde bulunan Rotaract Akademi Koordinatörü Gülşah Erel’e ve Stratejik Planlama Koordinatörü Ayça Albayrak’a çiçek ve Salihli’yi tanıtıcı hediye paketi takdim edildi.Üyeler Eğitim için Toplantı odasını tahsis eden Salihli Ticaret ve Sanayi Odasına teşekkür etmeyi unutmadı.

27 Aralık Pazar günü Kipa AVM’de Rotaract Tanıtım günü düzenleyeceklerini bildiren Kulüp Başkanı Meral Topkaya Çelen;’’27 Aralık 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan Tanıtım günümüze tüm halkımız davetlidir.Tanıtım günümüze katılacak olan konuklarımızdan ricamız, gelirken yanlarında evlerinde okumuş oldukları raflarda bekleyen kitapları getirip kulübümüze bağışlamalarıdır. Bu kitapları ihtiyaç sahibi okullara ulaştıracağız. Amacımız kendimizi tanıtırken Salihli’mize de katkı sağlamaktır.’’ dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Gelecek uzmanlaşmada

Kent İçinde Kütüphane, Kütüphane İçinde Kent Kültürü

İletişim ve Beden Farkındalığı Serüveni

Fransa’da kariyer fırsatı

Ünlü isimler Egeli öğrencilerle buluştu

Çocuk Gelişimi ve Meslek Edindirme kursu yeniden

Arşiv