SALKONDER'in Yeni Başkanı Rıza Seyyar

12'nci Olağan Genel Kurulu yapılan Salça ve Konserve Üreticileri ve İhracatçıları Derneği (SALKONDER)'in Yönetim Kurulu Başkanlığına Yonca Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıza Seyyar seçildi.

  • 1
  • 2.974
Yazı Boyutu:

20 Şubatta İstanbul The Plaza Otel'de gerçekleştirilen 12'nci Olağan Genel KuruluToplantısına üyeler yoğun ilgi gösterdi. 34 üyenin katıldığı kurulda Yönetim Kurulu başkanlığına Yonca Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıza Seyyar seçildi.
Güç birliğiyle ve iyi bir yönetim anlayışıyla sektöre ivme kazandıracaklarını belirten Rıza Seyyar, "yeni seçilen yönetim kurulu olarak derneğimizi daha etkin ve güçlü kılmak için teknolojiyi ve sektörel yenilikleri takip edeceğiz. Üyelerimizin de katkılarıyla derneğimiz sektörde daha da güçlü olacak" dedi.
Ülkemizde ve dünyada beslenmenin öneminin gittikçe attığını belirten Rıza Seyyar sözlerini şöyle sürdürdü; “Sektörümüzü de koruyarak, hem iç piyasada hem de dış pazarda yaşanan problemleri tespit edip çözümlerini konuşacağımız önemli bir platform olan SALKONDER, önemli projelere imza atacağımıza inanıyorum.
2011 yılının başında Salça İhracatçıları ve İmalatçıları Derneği'nin tüzüğü değiştirilerek, kapsamı genişletilmiş ve gıda konserve üreticilerini de kapsayacak şekilde adı Salça Konserve Üreticileri ve İhracatçıları Derneği (SALKONDER) olarak değiştirilmişti.
Rıza SEYYAR Kimdir: Yonca Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Rıza Seyyar 20 Kasım 1964 tarihinde Kayseri ilinin Mimar Sinan Kasabası'nda doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Kayseri’ de tamamlayan Rıza Seyyar, 1986 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Muğla İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. Askerlik görevini 1989 yılında yedek subay olarak tamamladıktan sonra Kayseri'de Yaktaş A.Ş. şirketinde bir sene süre ile satış müdürü olarak görev yaptı. Daha sonra İstanbul’da bulunan Kent Madeni Mutfak Eşyaları Ltd. Şti.’nde beş yıl süre ile muhasebe ve finansman müdürü olarak çalıştı. 1997 yılında Türek Grup’a bağlı Manisa Evin Konserve San. ve Tic. A.Ş.’ de işveren vekili olarak görev aldı. Halen Yonca Gıda San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ile Manisa Gıda Sanayi Zirai A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçı Birliği Başkan Vekilliği ile Türkiye İhracatçılar Meclis Üyeliği görevini yürütmektedir. Rıza Seyyar evli ve iki kız çocuk babasıdır.

Yorumlar (1)
  • Dragan Milosevic

    Dragan Milosevic

    Dear Riza! Please, if your managment,not received my mail from yesterday, which I sent to your mail address info@yoncagida.com.tr, answer me if you have interest to exports your goods to Serbia and EU! We are company Best Cargo Lines, from Serbia, and we need good supplies for tomato paste in aseptic drums, to our market and market around our country, which have about 50.000.000 customers, who buy different kinds products from tomato paste! If you have interest to export to Serbia, to city of Sabac 80 km, from Belgrade, or on CIF Rijeka Croatia!Our order always will be for full big truck about 24/26 pallets with 4 drums per pallets, per week, or in 20ft container! Also, for the needs of the market close to us, we need to give us an offer for 120 tons, tomatoes peeled in 5/1 cans, red chopped peppers also 120 tons 5kg cans, red whole peppers 120 tons, 5kg, cucumbers gherkins 120 tons, package 5kg, cans, monthly, till to end of this year, with price on CIF Rijeka Croatia! Best regards, Dragan Milosevic! WhatsApp +38165295195

    17 Mayıs 2023 20:13
YORUM YAZ
Diğer Haberler

Çin bayramı başladı

Döngüsel Ekonominin Yükselişi

10 milyar dolar ihracat hedefi için güçbirliği

Dönüşümün itici gücü insan kaynağı

Gıda ihracatında 5 milyar dolar hedef

ENSİA'dan 3'üncü AB Projesi

Arşiv