Şampiyon olmamızda Bornova Stadı'nın önemi büyük

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i ziyaret etti. İzmir’in yıllar süren Süper Lig hasretine son veren sarı-kırmızılıları kutlayan Başkan Atila, Göztepe’nin Bornova’ya yeni bir heyecan kattığını belirterek, “Sizin gibi büyük bir camia ile birlikte yol yürümek çok güzel” diye konuştu.

  • 0
  • 689
Şampiyon olmamızda Bornova Stadı'nın önemi büyük
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil’i ziyaret etti. İzmir’in yıllar süren Süper Lig hasretine son veren sarı-kırmızılıları kutlayan Başkan Atila, Göztepe’nin Bornova’ya yeni bir heyecan kattığını belirterek, “Sizin gibi büyük bir camia ile birlikte yol yürümek çok güzel” diye konuştu. Mehmet Sepil de İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve Göztepe’nin bu sezon örnek bir işbirliğine imza attığını belirterek, “Bornova Stadı şampiyon oluşumuzda çok büyük önem taşıdı. Seyirci etkisini bir İzmir takımı olarak ilk kez Bornova’da yaşadık. Bornova’nın stadın kente kazandırılmasına emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova Stadı’nda geçirdiği sezonun ardından 14 yıllık Süper Lig hasretine son veren Göztepe’yi ziyaret etti. Sarı-kırmızıların Başkanı Mehmet Sepil ile Güzelyalı’daki kulüp binasında biraraya gelen Atila, şampiyonluğu çiçek vererek kutladı.
 
Sepil: Örnek bir işbirliği yaptık 
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Belediyesi ve Göztepe’nin bu sezon örnek bir işbirliğine imza attığını söyleyen Mehmet Sepil,“Bornova Stadı şampiyon oluşumuzda çok büyük önem taşıdı. Seyirci etkisini bir İzmir takımı olarak ilk kez Bornova’da yaşadık. Bu anlamda Bornova’nın stadın kente kazandırılmasına emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 
Atila: Birlikte yol yürümek çok güzel 
Göztepe’nin Bornova’ya yeni bir heyecan kattığını söyleyen Başkan Olgun Atila ise “Sizin gibi büyük bir camia ile birlikte yol yürümek çok güzel. Kent olarak moral ve motivasyonumuz en üst düzeye çıktı. Sizlerden aldığımız güç ve enerji ile daha uzun sürede biticek bir işi kısa sürede bitirdik ve bu sezon TFF 1. Lig maçlarına ev sahipliği yapma onurunu yaşadık. Bu süreçte bize büyük destek verdiniz. En güzel olansa ilk yılımızda bu stattan şampiyon çıkmanız oldu. Önümüzdeki süreçtede yine yanınızda olmaya hazırız” dedi.
 
Süper Lig garantili statlar 
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Başkan Atila’nın Bornova Beckerspor’un da Bornova Belediyesi’nin ev sahipliğinde Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı maçlar sonucu kadınlar basketbolunun en üst ligine yükseldiğini hatırlatması üzerine: “Bornova Belediyesi’nden Süper Lig garantili statlar ve spor salonları!” şeklinde bir slogan önerdi.
 
Sarı-kırmızılıların Ceo’su Kerem Ertan, İkinci Başkanı Talat Papatya ile Bornova Belediyesi’nin ilgili başkan yardımcısı ve müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Bornova Stadı tribünlerin kapasitesinin arttırılması konusu da konuşuldu. Sepil, gerekli koşulllar oluştuğunda Süper Lig için ilk tercihlerinin Bornova Stadı olduğunu yineledi. Başkan Atila ise Göztepe’ye Süper Lig’de de ev sahipliği kendileri için büyük bir onur olacağını söyledi.
 
Bornova’da 92. Yıl kutlaması 
Bu arada Bornova’daki Göztepeli taraftarlar, 14 yıl sonra gelen şampiyonluğu ve sarı-kırmızılı kulübün 92. kuruluş yılını Bornova Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen etkinlik ile kutladı. Bornova Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen organizasyonda meşalelar yakıldı, marşlar söylendi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, bu özel organizasyonda da sarı-kırmızılıların yanındaydı. Süper Lig yolunda Bornova olarak hep Göztepe’nin yanında yer aldıklarını söyleyen Başkan Atila, taraftarlara seslenerek: “Her maçınızda İzmir Marşı’nı coşkuyla okudunuz. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Uluslararası standartlara sahip spor tesisi için gün sayıyor

İzmir’in özel çocukları kente başarıyla döndü

DAÇKA ligde fırtına

TSYD ile Altınordu'dan iş birliği

3. Ayak ödülleri sahiplerini buldu

TSYD İzmir, Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'yi ziyaret etti

Arşiv