Samsung GALAXY Tab 2’yi tercih için 10 neden

  • 0
  • 1.025
Yazı Boyutu:

Samsung Electronics; iddialı, yüksek performanslı ve şık bir tablet kullanımı arayanlar için GALAXY Tab 2 modellerini sunuyor. Samsung’un Android işletim sistemine sahip, hayatınızı zenginleştirecek yaratıcı, gelişmiş özellikler sunan GALAXY Tab 2 modelleri; minimal, ince ve hafif tasarımları ile öne çıkıyor.
Tasarımı ile hareket halindeyken bile maksimum kalitede tablet deneyimi sunan GALAXY Tab 2 Wi-Fi (7.0) 599 TL, tablet kullanımını 10.1 inç geniş ekran deneyimine taşıyan GALAXY Tab 2 (10.1) ise 899 TL son kullanıcı satış fiyatı ile sunuluyor. Üstelik her iki GALAXY Tab 2 Wi -Fi modeli de kılıf hediyeli…
 
İşte Samsung’un GALAXY Tab 2 modellerini tercih için 10 neden:
 
1.     Daha organize olun: İşlerinizi istediğiniz yerden yönetme özgürlüğünü veren, önceden yüklenmiş ve ücretsiz olan Polaris Office ile PowerPoint, Word ve Excel gibi farklı belgeleri görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve oluşturabilirsiniz.
2.     İstediğiniz her yere taşıyın: Optimum boyutları, hafif ve 10.5 mm inceliğindeki tasarımı ile GALAXY Tab 2 (7.0) ve yalnızca 9.7 mm inceliğe ve 583 gr. ağırlığa sahip GALAXY Tab 2 (10.1) ile tabletinizi her yere taşıyabilirsiniz.
3.     Her yerde sinema keyfi: Samsung Sinema ile her ay güncellenen yüzlerce film, dizi ve çizgi film içeriğinin tadını çıkarabilir ve ister otobüste, ister evinizde, isterseniz de arkadaşınızı beklerken keyifli vakit geçirebilirsiniz. Üstelik 32 GB’a kadar artırılabilir hafızası ile tüm favori filmlerinizi yanınızda taşıyabilirsiniz.
4.     Sevdiklerinizle iletişimin her yolu: Sosyal ağ sitelerinin yanı sıra, eğlenceli ve heyecan verici yeni uygulamalarıyla her an sosyalleşmenizi sağlayan GALAXY Tab 2 modelleri, Google+ Hangouts ve ChatON gibi çeşitli mesajlaşma seçenekleri sunuyor.
5.     Aynı anda hem çok iş yapın hem de oyun oynayın: Android Jelly Bean işletim sistemi ile güncellenebilen GALAXY Tab 2 (7.0) ve Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve 1GHz’lik çift çekirdekli işlemciye sahip GALAXY Tab 2 (10.1), benzersiz özelliklere sahip gelişmiş kullanıcı ara yüzü ile öne çıkıyor. Üstelik güçlü performansı vazgeçilmez bir oyun aracı olan GALAXY Tab 2 (7.0) çoklu görevlerin üstesinden de kolaylıkla geliyor.
6.     Daha çok okuyun: GALAXY Tab 2 modelleri ile zengin bir arşivin sahibi olabilirsiniz. Birçok kitap, dergi, katalog ve gazeteye erişebileceğiniz Samsung eKitap uygulamasını kolayca kullanıp, size kalan zamanları en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
7.     Şehir parmaklarınızın ucunda: GALAXY Tab 2 modellerinde Google Arama, Haritalar ve diğer tüm Google hizmetleri dahil olmak üzere, önceden yüklenmiş olan Google Mobil uygulamalarına artık daha hızlı erişebilirsiniz.
8.     Kullanım kolaylığı: Ana ekranda hazırda bulacağınız widget’lar sayesinde uygulamaları hızlıca başlatabilir ve AllShare Play özelliği ile de cihazlarınız arasında bir ağ kurarak, verilerinize uzaktan erişip yönetebilirsiniz.
9.     Yüksek kalite ekran görüntüsü: GALAXY Tab 2 modelleri, 10.1 inç ve 7 inç ekran seçenekleriyle; yüksek kalitede görüntüleme deneyimi sunuyor. En gerçekçi, kristal netliğindeki multimedya deneyimiyle tanışabilirsiniz.
10. Şık aksesuarlarla minimal tasarımı tamamlayın: GALAXY Tab 2 modellerinin kılıfları, ya da klavye ve masa üstü ünitesi gibi şık aksesuarlarıyla, tabletlerin minimal görünümünü tamamlayabilir ve tabletinizi daha elverişli şekilde kullanabilirsiniz.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Günümüzün Bilinmeyen Dünyası

Dijital arşiv” ile güvenli ve tasarruflu hizmet

Yapay zeka iş insanlarını eşleştirdi

Mikroplastik sorununa çözüm

Göz bebeği dronlar görücüye çıktı

Daha hızlı daha güvenli

Arşiv