SANAT SOKAĞI’NA TARİHİ DOKUNUŞ

  • 0
  • 666
SANAT SOKAĞI’NA TARİHİ DOKUNUŞ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Urla Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak olan, Urla Postane Sokağı ve Zafer Caddesi Sokağının sağlıklaştırma çalışması tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Merkezi Müdürü Nurdan Er ve Urla Belediyesi Fen İşleri Müdürü Güner Özlük öncülüğünde altyapı kurum ve kuruluşları temsilcilerinin, altyapı işi çalışmalarının AYKOME ilke ve kararları doğrultusunda koordinesi hedef alınarak tamamlandı.
Kasım ayı içerisinde başlaması planlanan “Sokak Sağlıklaştırma” işinin proje alanında gerçekleşen teknik kurul görüşmesinde; İçme suyu, Kanalizasyon, Yağmur suyu kanalı, Enerji ve Elektronik Haberleşme hatlarının yenileme çalışmalarının, cadde düzenleme uygulamalarından önce başlaması ve koordineli olarak yürütülerek tamamlanmasına karar verildi.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar konuyla ilgili olarak şu sözleri kaydetti:  “Urla, tarihi dokusu ve mimari atmosferiyle çok özel bir ilçe. Atalarımızın bizlere emanet olarak bıraktığı değerlere sahip çıkmamız gerek. Tarihi yapılarla çevrili Sanat sokağımızı koruyup geliştirmemiz lazım. Urla yalnızca kum, deniz, güneş turizmi ile değil tarih ve kültür turizmi için de ilk sıralarda yer almalı. “
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Engelsiz yaşam’ için yol yardım desteği

Menderes’te İlk Meclis

Bornova’nın zenginliğini ortaya çıkaracağız

Ekmek 5 TL

Buca'da ilk meclis

İlk ziyaret Kaymakam Fatih Aksoy’a

Arşiv