Şarkı ve türküye ‘engel’ yok

  • 0
  • 884
Yazı Boyutu:

GüzelbahçeBelediyesi, Engelsizİzmir projesine destek vermek amacıyla konser düzenledi.Grup Hudut’un verdiği muhteşem konseri, engelliler, yaşlılar ve çok sayıdavatandaş izledi, müziğe doydu.

Güzelbahçe Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilenEngelsiz İzmir’e şarkılarla türkülerle destek vermek amacıyla Grup Hudut’unverdiği konsere, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçeBaşkanı Ednan Arslan, Belediye Meclis üyeleri, yaşlı bakımevinden gelen yaşlılar,bir gurup engelli ve çok sayıda Güzelbahçe vatandaş katıldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Engelsiz İzmirprojesi, İzmir’de engellilerin rahatlıkla yaşayabileceği bir kent projesidir.Biz burada bu konserle projeye destek veriyoruz. Bir taraftan ne kadar engelsiz bir kent yaratmayaçalışıyorsanız, bunun sosyal ve kültürel yönünü de yapmanız gerekmektedir.Engelleri aşmak için  şehrimiziengellilerin rahat hareket edebilecekleri bir duruma getiriyoruz. Büyükşehirbelediyemizle birlikte bu tür projelere önem veriyoruz. Bize bu güzel keyifligeceyi yaşatan grup Hudut’a teşekkür ediyorum” dedi. Başkan İnce, Yaşlı Bakım evinden gelen yaşlılarla birlikteşarkılara eşlik etti, oynadı, Grup Hudut üyelerine çiçek verdi.


YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv