Saysen Anaokulu Çiğli Şubesi’nde de kalpler KİTVAK için çarptı

  • 0
  • 1.534
Yazı Boyutu:

SaysenAnaokulu Alsancak Şubesi sergisinden sonra Çiğli şubesinde de 5-6 yaşöğrencileri bir yıl boyunca resim öğretmenleri Tülay Apaydın ve görselsanatlar öğretmenleri Tarkan Doğan  ile hazırladıkları çalışmalarıokullarının bahçesinde  sergilediler.

Sergidenelde edilen geliri KİTVAK’ın devam etmek olan Dokuz Eylül Üniversitesi Kitvakhasta ve hasta yakınları Konukevi’ne aktardılar. Okulun  5-6 yaş grubuöğrencilerinin ebru sanatı, yağlı boya ve fotoğraf çekimleri ile  70’eyakın eserinin  sergilendiği bu özel günde çocuklar hem  el emeği göznuru çalışmalarını anne-babaları ile paylaşma fırsatı buldu, hem de KİTVAK’ındevam etmek olan Dokuz Eylül Üniversitesi Konukevi projesine katkıda bulundular.

KİTVAKYönetim Kurulu  Başkanı Ramazan Soncul Saysen Anaokulları  kurucularıEmine ve Feyza Saysen’e emekleri ve daha küçücük yaştan böylesine birsorumluluk bilincini çocuklara aşıladıkları için teşekkürlerini iletirken, “Damlaya damlaya göl olur atasözüne  en güzel örnek, bu şekilde imece usuluçalışmalarla oluyor.” KİTVAK’ı düşünen minik kalplere şükranlarımızı sunuyoruz“ dedi.    
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Alper’e araştırma ödülü

Karşıyaka’da sporla iç içe nesiller yetişiyor

Destek İş Birliği Merkezi EÜ’de açıldı

Afetlere uyum sağlayabilme becerileri geliştirilecek

Mars’a Seyahat için geri sayımı başlattı

Savaşların kaderini yapay zeka belirleyecek

Arşiv