‘Seçimde Kazanan Halk Olacak, Dikili Olacak’

  • 0
  • 607
Yazı Boyutu:

CHP Dikili Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim MustafaTosun, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Sabahın ilk saatlerindeitibaren ilçe merkezinde esnaf ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle biraraya gelen Tosun akşamları da köy köy dolaşıp vatandaşların sıkıntılarınıdinliyor.  

‘Dikili’nin Öz Evladıyım’
 CHP'li belediye meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiğiziyaretlerde esnafın sorunlarını ve vatandaşların taleplerini dinleyen ilçedefaaliyet gösteren esnafları tek tek ziyaret eden ve onların sorunlarıdinleyerek notlar alan Mustafa Tosun, esnaftan ve karşılaştığı halktan yoğunbir ilgi gördü.

Tosun, ‘Ben Dikili’nin öz evladıyım. İlçede yaşayanhemşerilerimin ve esnafımızın sorunlarını çok iyi biliyorum. El ele vererekilçemizdeki tüm sorunları en kısa zamanda çözeceğiz’ sözünü verdi.  

‘Katılımcı Demokrasi Dikili’de Egemen Olacak’ 
Dikili ilçesinin iki önemli caddesi olan Şehit SamiAkbulut ve Uğur Mumcu Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek onlarınsorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen CHP’li Tosun, sorunlarının çözümüiçin katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi. 

‘Biz Dikiliyiz, Biz Dikililiyiz’
 Ziyaret esnasında yaptığı seçim değerlendirmesinde yerelseçimin sonuncunda kazananın Dikili ve Dikili halkı olacağını belirten Tosun,‘Biz bu seçimden zaferle çıkacağımıza inanıyoruz. Çünkü biz Dikiliyiz, çünkübiz Dikililiyiz. Göreve geldiğimizde öncelikli olarak küçük esnafımızın,geçimizi tarım ve hayvancılıkla sağlayan çiftçimizin, üreticimizin,turizmcimizin ayakta kalması için hazırladığımız projeleri birere birer hayatageçireceğiz. Belediyemizin tüm birimlerinde bürokratik işlemlerinihızlandıracak ve esnafımızı, çiftçimizi, turizmcimizi ezdirmeyeceğiz. İlçedekitüm sıkıntılar bizim yönetimimizde çözülecek. Bizimle ilçemiz ve de ilçemizdeyaşayan tüm vatandaşlarımız kazanacak. Biz hizmet için varız. Bu ilçeninmahallelerini, köylerini, sokak sokak bilen insanım 17 yıl boyunca bu ilçeyebürokrat olarak hizmet verdim. Dün nasılsa yarında öyle olacak. Başkanseçildiğimde kapım da, yüreğimde her zaman herkese Dikilili hemşerilerime açıkolacak’ görüşlerini dile getirdi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Audi Vosmer farkıyla Bornova’da

Gaziemir’de temizlik devrimi

Geleneği bozun, oy verin

Dönüşümü yerinde yapacağız

Sertel’den Bakan’a destek

Kapı kapı akşam mesaisi

Arşiv