Seferihisar Belediyesi’nden “Hoşgeldin Bebek” Hediyesi

  • 0
  • 659
Yazı Boyutu:

Seferihisar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde her yeni doğan bebeğinailelerine hoş geldin bebek kampanyası başlattı.  

Hayata gözlerini açan Seferihisar’ın bebeklerine belediyeden sürpriz hediyelergeliyor. Ailelerin doğum zamanında artan masraflarına destek ve yeni doğan herçocuğa küçük bir hediye verilmesi amacıyla başlatılan kampanyada, İlçe NüfusMüdürlüğü’nden alınan bilgilerle, belediye ekipleri yeni doğan bebeklerievlerinde ziyaret ediyor ve içlerinde  bebek uyku seti, zıbın takımı,alt açma bezi, şampuan ve ıslak mendil bulunan paketleri hediye ediyor. 

Kampanyanın başlangıç gününde ilk ziyareti Seferihisar Belediye BaşkanıTunç Soyer gerçekleştirdi. Dila isimli bebeği ve Derli ailesini evinde ziyareteden Başkan Soyer, hoş geldin bebek paketini aileye hediye etti. Anne YağmurDerli’yle sohbet eden Başkan Soyer bebeklerine mutlu, huzurlu, sağlıklı,başarılı bir ömür geçirmesi dileklerini iletti.

Paketlerin içerisinde Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’in bebekleriçin yazdığı şu mektup bulunuyor:
Hoşgeldin Bebek; Dünyaya gözlerini açtın, ne güzel ki artık aramızdasın.Yeryüzünde doğasıyla ve kültürüyle huzurla yaşanan bir yerde, Seferihisar'dadoğdun. Burası Türkiye'nin ilk Sakin Şehri... Bu güzel kentte senin sağlıklı vemutlu yaşaman için bütün gücümüzle çalışıyoruz.

Sevgili Bebek, Bu eşsiz kent sağlam kökleri ve aydınlık geleceğiyle herzaman seninle olacak. Dilerim sen de ondan vazgeçmezsin! İyi ki geldin, iyi kiSeferihisar'da doğdun! Seni çok seviyoruz.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Koltuğunu çocuklara devretti

Çocuk başkanı park ve barınak istedi!

Minik başkanlar projelerini açıkladı

Yarımada Kadar Güzel Bayram!

Foça'da 23 Nisan coşkusu

Başkan Tugay Ege Ordusu Komutanı Yeni’yi ziyaret etti

Arşiv