SEFERİHİSAR’DAKİ CAN DOSTLARIMIZA MAMA DESTEĞİ

  • 0
  • 586
SEFERİHİSAR’DAKİ CAN DOSTLARIMIZA MAMA DESTEĞİ
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Dev Ajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi ve gönüllüler Seferihisar’da bulunan sokak hayvanlarını korumak ve onlara yuva sağlamak için Seferihisar Belediyesi tarafından kurulan Prof.Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası için mama kampanyası başlattı.Kampanyanın duyurumu sosyal medya üzerinden yapıldı. Çok kısa sürede büyük ilgi gören kampanya 500’ün üzerinde kişinin katılımıyla gerçekleşti. Kampanyaya gönüllüler, sivil toplum örgütleri ve okullar katıldı. Yaklaşık bir ay süre sonunda kampanya kapsamında 2 ton mama ve makarna toplandı.

2 TON MAMA İLE BARINAK ZİYARETİ
Kampanya sonunda toplanan makarna ve mamalar ile Prof.Dr. İsmet Sungurbey Sokak Hayvanları Yuvası’na ziyaret gerçekleştirildi. Sokak hayvanlarına düzenlenen ziyarete Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, Seferihisar Doğa ve Sokak Hayvanları Dostları Derneği (SEHAYDER) Başkanı Fevziye Özkan, Dev Ajans Başkanı Erhan Gölbey ve çok sayıda bağışçılar katıldı.
Kampanya destek veren tüm destekçilere teşekkür eden Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, ‘ Biz bu işe başlamadan önce Seferihisar’da berbat bir barınak vardı. Siz değerli gönüllülerimizin desteği sayesinde açmış olduğumuz yuvaya katkılarınızın sürdüğünü görmek ve bugün burada çocukları görmek çok büyük mutluluk verici.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇOK ÖNEMLİ
Bu işin sürdürülebilirliğinin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Soyer; “Bizim Seferihisar Belediyesi olarak bütçemiz çok dar. Bugün gelen yaklaşık iki ton mama yaklaşık 10 gün yetecek. Biz Seferihisar Belediyesi olarak yapabileceğimizin üstünde desteği vermeye çalışıyoruz ama bu kampanyaları sürdürmemiz gerekiyor. Hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK KISA SÜREDE YENİ BİR KAMPANYA DAHA BAŞLIYOR
Dev Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Gölbey düzenledikleri kampanyaya 500’ün üzerinde kişinin katılımıyla gerçekleştiğini söyledi. Gölbey;“Bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Burası çok güzel bir barınak. Türkiye’ye örnek olması gereken bir barınak. Burada gönüllülüğümüzün devam etmesi gerek. Çünkü Seferihisar Belediyesi’nin böyle güzel bir iş yaparken, bu dostları burada beslemek ve bakmak için verdiği mücadeleyi, sırtındaki yükü de düşünmek gerek. Sosyal medya üzerinden kampanyamızı devam ettireceğiz. Çok kısa sürede yeni bir kampanya daha düzenleyeceğiz. Bir de bu dostların sahiplenilmesi için bir şeyler yapmaya çalışacağız. Burada pet-shop’lardan alınıp 3 ay sonra sokağa atılmış bir sürü çok değerli can görüyoruz. Desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Konuşmaların ardından 2 ton mama ve makarna, yuva yetkililerine teslim edildi.

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Anne Baba Çocuk Merkezi'nde mezuniyet heyacanı

Köy Enstitüleri’nin ruhu yıl dönümünde yaşatılacak

Köy Enstitüleri Mezunlarıyla Buluştu

Arşiv