Seferihisar’dan Van’a Yardım Eli

  • 0
  • 529
Yazı Boyutu:

Seferihisar Belediyesi’nin çağrısıyla Seferihisarlılar birleşti. Van’da zorşartlar altında yaşamlarını sürdüren depremzedelere 50 Koli yardım gönderildi.  

Van’da olumsuz kış koşulları nedeniyle zor günler geçiren depremzedeler için"Van üşüyor sessiz kalma" sloganıyla yapılan kampanyaya bir destekteSeferihisar’dan geldi. Belediyenin yaptığı çağrıya ilçe genelinden yoğunşekilde geri dönüşler alındı. 15 gün içerisinde özellikle kıyafet ve battaniyegibi soğuktan koruyacak giysilerin yer aldığı 50 Koli Van’a gönderildi. Belediye yetkilileri yakın bir zamanda bir kamyon malzemenindaha Van'a gönderileceğini belirtti. 

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, kampanyaya büyük ilgi gösterenSeferihisarlılara çok teşekkür ederek; “Maalesef orada bir insanlık dramıyaşanıyor. Van’da vatandaşlarımızın sıkıntıları bir türlü giderilemiyor, Vanüşüyor. Bizim burada buna tepkisiz kalmamız söz konusu olamazdı. Sosyalbelediyeciliğin verdiği sorumlulukla, kampanyamızı başlattık. İlçemiz yine bizişaşırtmadı ve çok başarılı bir kampanyaya imza attık. Van’daki kardeşlerimizindertlerine bir nebze çare olabildiysek ne mutlu bizlere” dedi.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İkinci dönemin ilk adımı: Esnaf Masası

Urla’da yeni dönemin ilk meclis toplantısı

Ekmek” teşekkürü

Mutluluğu Çekiyorum

Gaziemir’de şenlik zamanı

Anadolu bitkilerini koruyan kısa film yarışması

Arşiv