Şeker tadında bayramlaşma

  • 0
  • 610
Yazı Boyutu:

Konak BelediyeBaşkanı Dr. Hakan Tartan, CHP İl ve İlçe yönetimini ziyaret ederek partililerinRamazan Bayramını kutladı; ziyaretlerin ardından ise belediye personeliylebayramlaştı.

Başkan Tartan, ilk bayram ziyaretini CHP İzmir İl BaşkanıAli Engin’in makamında gerçekleştirdi. Dikili Başkanı Osman Özgüven’in dekatıldığı buluşmada il yönetimi, belediye meclis üyeleri ve partililer biraraya geldi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’la tüm örgüt adına gurur duyduklarını ifade ederek, “Hakan Tartan,kentimize uzun yıllardır hizmet eden, siyaseti seven ve ilgi duyan,  kentle, ülke ile ilgili her zaman önemligörüşleri olan bir arkadaşımız. Umuyorum bundan sonra da hem kentimize hempartimize hizmet eder. Partimizin önemli güçlerinden biri. Parti olarakkendisinden her zaman her kademede hangi görevde olursa olsun, desteği zatenbizimleydi bizimle olmaya devam eder” şeklinde konuştu.

CHP İl Başkanlığının ardından ilçe örgütünü de ziyaret eden Başkan Tartan,Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu ve ilçe yönetimiyle bayramlaştı.Bayram ziyareti için yönetim ve partililer adına teşekkür eden Karamustafaoğlu,“Hakan Tartan’la neredeyse otuz yıldır siyasetçi-gazeteci ilişkisiyle başlayanbir tanışıklığımız var. Her zaman olduğu gibi yönetimde olduğum bir buçuk yılboyunca da tatlı, samimi ama asla vıcık vıcık olmayan bir iletişimiçerisindeyiz. İsteğimiz önümüzdeki seçimleri başarıyla tamamlamak” dedi.

 Belediye personeliyle de bayramlaşarak İzmir’e ve toplumun bütününebirlik ve beraberliğin ön plana çıktığı bir bayram dileğinde bulunan BaşkanTartan şöyle konuştu: “Ramazan Bayramında Konak Belediyespor Kadın FutbolTakımımız Galatasaray ve Fenerbahçe gibi Avrupa liglerinde ülkemizi temsiledecek. Bayrama biraz da bu başarının heyecanıyla giriyoruz. Eski dostlarla,mücadele arkadaşlarımızla, çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek sevgitohumlarını yeşertmek adına atım atıyoruz. Birlikte gerçek bir sinerjiyaratıyoruz ve bu güzellik sadece kente değil Türkiye’ye de yansıyacaktır.”

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv