Selçuk Belediyesinden örnek bir adım

  • 0
  • 558
Selçuk Belediyesinden örnek bir adım
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

Selçuk Belediyesi tahsilatlarını artık İnternetten de kabul edebilecek. Selçuk Belediyesi ayrıca, belediyeye borcu olan vatandaşlara kredi kartına vade farksız komisyon ödemeden 5 taksit imkanı sunuyor. Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, bu sistemin özellikle yurtiçi ve yurtdışında bulunan vatandaşlar için oldukça rahatlatıcı bir çalışma olacağına inandıklarını kaydetti.

Selçuk Belediyesi Ege bölgesinde örnek bir çalışma başlatarak Yapı Kredi Bankası ile protokol imzaladı. Selçuk Belediyenin borcu olan vatandaşlara yönelik başlattığı uygulama Ege Bölgesindeki belediyelere de örnek teşkil ediyor. Yapı Kredi Bankası ile anlaşma yapan Selçuk Belediyesi, bir ilki daha hayata geçirdi. Yurt İçi ve Yurt dışında oturan, ancak Selçuk Belediyesine borcu olan vatandaşlar borcunu belediyenin www.selcuk.bel.tr  adresinde interaktif işlemler bölümüne girerek online işlemleri tıklayıp, isteyen sicil kodu ile isteyen TC kimlik numarası ile online işlemle hem anında ödeme imkanı bulacaklar, hem de komisyon vermeden borçlarını 5 taksitte ödeyebilecekler.

Kredi kartına komisyon ödemeden 5 taksit
Selçuk Belediyesi olarak ilçe esnafını ve vatandaşları zorlamadan en kolay hizmeti sunmaya çalıştıklarını, bu kapsamda bir ilki daha hayata geçirdiklerini ifade eden Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, bu çerçevede belediyeye borcu olan ve ödemekte güçlük çeken vatandaşlara ödeme kolaylığı sunduklarını kaydetti. Üyelik sistemi ile vatandaşa internetten borç ödeme imkanı sağladıklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, “İsteyen peşin, isteyen kredi kartına vade farksız 5 taksitle belediyeye olan borcunu ödeyebilecekler. Yurtiçi veya yurtdışında bulunan vatandaşlarımız Belediyenin Web sayfasından https://webportal.selcuk.bel.tr  linkine tıklayarak bu ödemlerini çok kolaylıkla yapabilirler. Böylece isteyen internetten, isteyen vatandaşlarımız da Belediyemiz Gelir Şefliğinden borçlarını kredi kartına vade farksız hiçbir komisyon ödemeden 5 taksit ile ödeyebilirler” dedi.

Selçuk Belediyesi örnek teşkil etti
Selçuk Belediyesi’nin Yapı Kredi Bankası ile yaptığı bu anlaşmanın diğer belediyelere de örnek teşkil etmeye başladığına dikkat çeken Yapı Kredi Bankası Uzman Portföy Yönetmeni Sefa Gümüş, diğer belediyelerden de bu konuda talep aldıklarını kaydetti. Yapı Kredi bankası olarak Ege Bölgesinde ilk kez Selçuk Belediyesi ile böyle bir anlaşmaya gidildiğini ve bu konuda çok talep aldıklarını belirten Gümüş, Yapı Kredi Genel Müdürlüğünden de Bankanın Selçuk Şubesine konuyla ilgili teşekkür edildiğini ifade etti.
 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

İzmir Aşkına kostüm şampiyonu

Festivalde muhteşem final

Başkan Tugay'dan İzmir Valisi Elban'a ziyaret

Aytaç Sefiloğlu anıldı

Bayraklı’da 23 Nisan coşkusu

Sendromlu kardeşlerin helikopteri için seferber oldu

Arşiv