Selçuk ekonomi ve lifestyle yazarlarını ağırladı

İzmir Turizm Tanıtma Vakfı’nın  (İZTAV) davetlisi olarak İstanbul’dan gelen lifesytle ve ekonomi yazarları üç günlük İzmir turu kapsamında turun son durağı olan Selçuk’u ziyaret ettiler.

  • 0
  • 743
Selçuk ekonomi ve lifestyle yazarlarını ağırladı
© bizimizmir.net
Yazı Boyutu:

İzmir Turizm Tanıtma Vakfı’nın  (İZTAV) davetlisi olarak İstanbul’dan gelen lifesytle ve ekonomi yazarları üç günlük İzmir turu kapsamında turun son durağı olan Selçuk’u ziyaret ettiler.

İzmir ve civarını görmek üzere İzmir Turizm Tanıtma Vakfı’nın davetlisi olarak kente gelen basın mensupları, Selçuk’un  zengin tarihini - doğasını ve kültürel zenginliklerini incelediler.
Türkiye’nin önde gelen medya kuruluşlarına ait dergi, gazete ve internet sitelerinde çalışan 14 kişilik yazar kafilesi günü birlik geldikleri Selçuk’ta ören yerlerini ziyareti etti.

Selçuk Belediye Başkan Yardımcıları Tülay Ayarman, Yılmaz Çırak,  Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Özgül Karaalioğlu Yavuz tarafından karşılanan heyet, Selçuk Belediyesi Havuz Restoran da öğle yemeğinde bir araya geldi.
Selçuk’u ziyaret eden kafilede, Cosmopolitan, Sabah ekler, Harpers Bazaar, Akşam Gazetesi, Milliyet Pazar, Habertürk, Şamdan Plus, Kapital, Turizm Aktüel,  Dünya , Esquire, Cumhuriyet Gazetesi, Türkiye Gazetesi, Ulusoy Travel/Varan  kuruluşlarından medya mensubu ünlü yazarlar yer aldı.
Başkan Yardımcıları Tülay Ayarman ve Yılmaz Çırak’tan Selçuk Efes hakkında bilgiler alan ekonomi ve lifesytle yazarları, Selçuk’un doğal ve tarihi güzelliklerini ve zenginliklerini hayranlıkla izlediklerini, fotoğrafladıklarını ve notlar aldıklarını beyan ettiler.

İstanbullu yazarları Selçuk’ta ağırlamaktan mutluluk duyduk
Kafileye hitap ederek kısa süreli bir konuşma gerçekleştiren Başkan Yardımcısı Ayarman ,’’ Güzide ilçemiz Selçuk’a hoş geldiniz. Siz değerli yazarlarımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyoruz. UNESCO Kenti olmamızın bilinci ile faaliyetlerimizi yürütmekteyiz. Siz değerli yazarlarımızdan ilçemizin tarihi yerlerine doğasına ve her türlü güzelliklerinin tanıtımına katkı sağlamanızı, kısaca Selçuk’umuzun hak ettiği değeri almasında pay sahibi olmanızı umut ediyoruz ‘’dedi.
Basın mensuplarını Selçuk ‘ta ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Yardımcısı Yılmaz Çırak ;  ‘’ Selçuk Belediyesi olarak misafir yazarlarımızı UESCO Kenti Selçuk’ta ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduk. Sizlerin gözlemleri  yol gösterici olacağı için bizler için önemlidir. Belediye olarak ilçemizin, ilimizin tanıtımına her türlü katkıyı sağlamaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Bu projeyi gerçekleştiren İzmir Turizm Tanıtma Vakfımızın Başkan ve çok değerli yönetim kurulu üyelerine düzenledikleri gezi rotasına Selçuk’umuzu da dahil ettikleri için de ayrıca teşekkür ediyoruz ‘’dedi.
İZTAV’ın davetlisi olan ekonomi ve lifesytle yazarları, İzmir ve çevresinin tarihi, doğası, kültürel ve sosyal zenginliklerini daha etkin bir biçimde kamuoyuna tanıtmak amacıyla gerçekleştirdikleri rotalarını Efes ve Meryemana gezisi sonrasında Şirince turu ile sonlandırdılar. 

YORUM YAZ
Diğer Haberler

Emeklilerin yüzünü güldürdü

Sahipsiz hayvanlara acil müdahalede örnek işbirliği

İzban'dan seçim günü 14 ek sefer

Başkan Soyer’den mübadillere ziyaret

Folkart Carrera en iyi spor salonu

Pir Sultan Abdal Yaşam Vadisi Narlıdere’ye çok yakışacak

Arşiv